Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2019, 18:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

JAY-Z, Drake aj Yzomandias idú tvrdo, český omilostený vrah ponúka na Instagrame milión za očistenie mena. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj nové Freshnews s Petrou a Krištofom, ktorí zhrnuli všetko dôležité za uplynulých pár dní.

Aj na českom internete stretávame množstvo bizarností. V poslednom týždni prekvapil napríklad odsúdený vrah Jiří Kajínek, ktorý na svojom instagramovom profile ponúkal milión korún v hotovosti tomu, kto mu pomôže očistiť jeho meno. Priložil aj fotografiu s peniazmi. Zároveň máme možnosť vidieť, ako sa na dovolenke v Egypte čuduje, že pyramídy skutočne existujú.

Rapových fanúšikov potešil Yzomandias, Drake predvádza sériu bizarností vo finále NHL a JAY-Z je oficiálne prvým miliardárom v americkom rape. Petra a Krištof si pripravili aj novinky zo sveta filmov alebo technológií.

Dozvedáme sa, že tri štvrtiny Čechov stále odmietajú euro a Brno vymyslelo, ako bojovať s nepríjemným teplom. Viac už ale v samotných Freshnews, kde ešte nájdeš aj dôležité články z našej dielne, o ktorých sa však vopred dozvieš čosi viac.  

Domov
Zdieľať
Diskusia