Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2019, 17:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Samuel L. Jackson si myslí, že je čierny James Bond. Vtipný trailer pre Shaft sľubuje nahláškovanú černošskú akciu

Samuel L. Jackson si myslí, že je čierny James Bond. Vtipný trailer pre Shaft sľubuje nahláškovanú černošskú akciu
Zdroj: Warner Bros. Pictures / Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Shaft je tvrdší než kedykoľvek predtým.

Ak sa k niektorému hercovi hodia vulgarizmy, určite to bude práve sympaťák Samuel L. Jackson, známy ako odborník na precítené vyslovovanie „motherf*cker“. Najnovší Shaft v sebe spojí trojitú generáciu hrdinov, a teda syna Johna Shafta III (Jessie Usher), Johna Shafta II (Samuel L. Jackson) a pôvodného Johna Shafta (Richard Roundtree).

Nás bude ako inak zaujímať najmä skvelý Samuel L. Jackson, ktorý stvárnil nebezpečného Shafta v snímke z roku 2000. O jeho výnimočne zábavné pózy a hlášky nebude podľa čerstvej upútavky v tejto akčnej komédii vôbec núdza.

 

Shaft alias Samuel L. Jackson bude k svojmu okoliu opäť mimoriadne ostrý, a tým nemám na mysli iba nepriateľov, ale taktiež rodinu a blízkych. Zloduchom bez problém drví ich mužské partie, spochybňuje heterosexuálnu orientáciu svojho syna, no a ako sme už videli v predošlej upútavke, nemá taktiež problém fyzicky napadnúť ženu.

Ak scenárista Kenya Barris (Girls Trip, Barbershop: The Next Cut) odviedol dobrú prácu a nespoliehal sa iba na výraznú hlavnú tvár filmu, mohlo by nás čakať celkom zábavné prekvapenie. Réžia filmu pripadla na plecia Tima Storyho (Fantastic Four, Taxi) a vo filme si ďalej zahrajú Alexandra Shipp, Avan Jogia či Regina Hall. Premiéra v USA je plánovaná na 14. júna (červen) 2019. Viac info o Shaftovi nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia