Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2019, 16:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neobmedzený sex, 100 prostitútok a marihuana. Sex Island sa vracia v letnej verzii, tentokrát priamo v USA

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Populárna akcia sa z karibských ostrovov presunula do USA.

Koncept Sex Islandu nie je nový. Už minulý rok sa roztrhlo vrece s niekoľkodňovými večierkami, na ktorých sa zúčastňuje 100 prostitútok, k dispozícii máš neobmedzené zásoby alkoholu či marihuany a nikto nevie, kde sa vlastne nachádzaš.

Sex Island začal na karibskom ostrove, ale odvtedy sa už presunul priamo do Spojených štátov amerických. Momentálne prevádzkuje svoje služby v nešpecifikovanej lokalite neďaleko Las Vegas v štáte Nevada, kam ťa z letiska dovezú vlastnou helikoptérou.

V tejto chvíli už Sex Island začal vo veľkom propagovať svoje letné edície. Úvodná sa začína už 4. júla, ale najväčšiu propagáciu momentálne sústredia na udalosť trvajúcu od 2. do 5. augusta. Jej prezývka znie „Heaven on Earth“, takže návštevníci sa budú môcť tešiť najmä na dievčatá, ale aj púštne dobrodružstvá na štvorkolkách či bazénové hrátky.

Za trojdňové šialenstvo budeš musieť zaplatiť 6 000 dolárov a keby si sa na Sex Island chcel vybrať zo Slovenska, samozrejme nesmieš zabudnúť ani na cenu letenky z našej krajiny. Veľkým lákadlom je možnosť získať pozornosť dvoch dievčat, ba čo viac, dievčatá si môžu muži vymieňať podľa svojich prianí. Ani jedna z nich tam však nie je nedobrovoľne, čo organizátori viackrát zdôrazňujú na webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia