Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2019, 15:22
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Policajti zabili štyroch pytliakov, ktorí kruto vraždili delfíny a tigre

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V bangladéšskom pralese došlo k intenzívnej prestrelke.

Aj napriek tomu, že dnes na zvieratá a životné prostredie myslí viac ľudí než kedykoľvek predtým, niektoré štáty stále zvádzajú boje s pytliactvom. A jeden z nich sa teraz odohral v Bangladéši, informuje Daily Mail, keď pri policajnom konflikte zomreli rovno štyria pytliaci.

V mangrovníkovom pralese sa na pytliakov vrhli skúsení policajti z protiteroristickej jednotky a celá prestrelka vyvrcholila počas platby pytliakov cez miestnu pralesnú rieku. Žiaden z policajtov nezomrel.


Na loďke sa okrem štyroch tiel našli zbrane a munícia. Pytliaci boli identifikovaní ako príslušníci skupiny, ktorá načierno zabíja bengálske tigre a delfíny Irrawaddy. Usmrtení muži tak pravdepodobne mali na smrti desiatky zvieracích životov. Miestny prales je pytliakmi dobre známy, od roku 2004 tu bolo obvinených už 400 ľudí a ďalších 120 zastrelených.

pytliaci banglades
pytliaci banglades Zdroj: unsplash
Domov
Zdieľať
Diskusia