Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2019, 11:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Útočníci z bratislavskej MHD mali mať len 18 rokov. Polícia obvinila prvú dvojicu mladíkov

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA MHD
Uložiť Uložené

Polícii sa nakoniec predsa len ozvali očití svedkovia.

Napadnutie manželov v bratislavskej MHD, o ktorom sme už informovali, zrejme nakoniec nezostane nepotrestané. V prípade sa totiž polícii podarilo obviniť prvé dve osoby. „Vyšetrovateľ PZ vzniesol obvinenie proti dvom osobám – 18-ročnému Ondrejovi A. a 18-ročnému Stanislavovi G. z Bratislavy,“ píše sa na facebookovej stránke PZ SR.

Smutný fakt však polícia vo svojom statuse uvádza hneď ako titulná správu. Z dvadsiatich prítomných svedkov sa bohužiaľ zatiaľ ruke zákona ozvali len dvaja. Štyria mladíci cestovali v smere na zastávku Damborského a počas jazdy sa jednotliví členovia partie odvážili v priestoroch autobusu fajčiť a rozhadzovať okolo seba veci.

Odporúčané
Štyria mladíci v bratislavskej MHD napadli starší manželský pár. Žene spôsobili zlomeniny v oblasti tváre Štyria mladíci v bratislavskej MHD napadli starší manželský pár. Žene spôsobili zlomeniny v oblasti tváre 28. mája 2019, 13:49

Neskôr sa mladým mužom podarilo predmetom trafiť aj 52-ročného pána, ktorý ich za dané správanie slušne napomenul. Obvinený Ondrej A. mal 52-ročného pána fyzicky napadnúť pästnými údermi do tváre. Ďalšie útoky mali smerovať voči jeho 50-ročnej manželke.

Druhý obvinený Stanislav G. sa údajne začal manželskému páru vyhrážať fyzickou likvidáciou. Ondrej A. čelí podľa informácií PZ SR obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov

Stanislav G. bol obvinený zo zločinu vydierania a prečinu nebezpečného vyhrážania. V prípade preukázania viny by si mohol vo väzení posedieť 2 až 6 rokov. Ondrej A. aj Stanislav G. sú v súčasnej dobe stíhaní väzobne. Ak si bol svedkom daného incidentu, nezabudni na to, že sa môžeš policajtom ozvať na čísle 158.

Odporúčané
Pri streľbe na Obchodnej ulici bol okrem nevinného dievčaťa zranený aj policajt Pri streľbe na Obchodnej ulici bol okrem nevinného dievčaťa zranený aj policajt 1. júna 2019, 13:48
Domov
Zdieľať
Diskusia