Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2019, 18:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nahral úspešný aj hejtovaný hit Se Zbláznim, dnes pomáha firmám s chovaním a biznisom. Sleduj rozhovor s Johnym Machette

REFRESHER
Uložiť Uložené

Jeho najväčší YouTube hit má 17 miliónov views, on sa však už dávno venuje marketingovému poradenstvu.

Johny Machette je aj v súčasnosti veľmi aktívnym človekom na sociálnych sieťach. Jeho hit Se Zbláznim sa na jednej strane tešil obrobskému úspechu, na tej druhej zožal aj množstvo kritiky, obzvlášť od ľudí z brandže.

Od vydania však už uplynulo viac ako 6 rokov a aj keď remix pomohol Johnymu k obrovskej sláve, dávno sa neživí hudbou a koncertami s hudbou, ktorú nezložil. 

Dnes pomáha komerčným spoločnostiam s marketingom, robí poradenstvo pri kampaniach a stará sa o to, aby milióny určené na propagáciu padli na úrodnú pôdu.

Odporúčané
Prečo patrí Zuzana Plačková k najsledovanejším slovenským influencerom? Viac ako 500-tisíc followerov sa dá ľahko vysvetliť Prečo patrí Zuzana Plačková k najsledovanejším slovenským influencerom? Viac ako 500-tisíc followerov sa dá ľahko vysvetliť 16. mája 2019, 9:43

My sme ho aj preto pozvali na dlhší rozhovor, kde nám porozprával, ako sa s odstupom času na vydanie skladby pozerá, čomu sa venuje a aký je jeho názor na influencerov z pohľadu človeka, ktorý s nimi aktívne pracuje.

Porozprával nám, ako vníma nekvalitných českých youtuberov a poodhalil vzorec, na základe ktorého sú známe osobnosti na Instagrame vyplácané. Za tisíc views na IG príbehoch podľa neho dostáva influencer 8 až 12 eur. Viac v samotnom rozhovore.

Domov
Zdieľať
Diskusia