Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2019, 19:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na východe Slovenska ordinovala pod vplyvom alkoholu zdravotná sestra v detskej ambulancii. Nafúkala 2,56 promile

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Sestričku ako podozrivú spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky policajti odviedli do cely a v danej veci začali trestné stíhanie.

Facebooková stránka Polícia SR - Košický kraj dnes informuje o aktuálnom prípade z nemocnice v Moldave nad Bodvou, kde počas 31. mája ordinovala zdravotná sestra pod vplyvom alkoholu. Konkrétne v ambulancii pre deti a dorast.

Polícia prišla podozrivú skontrolovať na základe nahlásenia od pacientov okolo obeda.„Policajná hliadka toto tvrdenie preverila a vykonaná dychová skúška jeho pravdivosť potvrdila. Službukonajúca zdravotná sestra mala v čase služby v dychu 1,23 miligramu na liter alkoholu," uvádza Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Košice. V prepočte je to 2,56 promile, takže v žiadnom prípade nejde o zostatkový alkohol. 

Sestričku ako podozrivú spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky policajti odviedli do cely a v danej veci začali trestné stíhanie. Aktuálne kompetentní vykonávajú procesné úkony a zabezpečujú dôkazy potrebné na vznesenie obvinenia voči podozrivej osobe. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia