Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2019, 17:10
Čas čítania 1:17
Dušan Šutarík

Režisér Planéty opíc natočí s Robertom Pattinsonom ako Batmanom rovno celú trilógiu

Režisér Planéty opíc natočí s Robertom Pattinsonom ako Batmanom rovno celú trilógiu
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY BATMAN THE BATMAN
Uložiť Uložené

Režisér Matt Reeves konečne našiel predstaviteľa kultového hrdinu. My sme spokojní.

Tak to máme už aj oficiálne potvrdené. Nového Batmana vo filme Matta Reevesa stvárni Robert Pattinson. A aby toho nebolo málo, čaká nás rovno celá nová batmanovská trilógia (všetky filmy zrežíruje Reeves). Pattinson sa síce zatiaľ upísal len jednému filmu, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ho uvidíme vo všetkých troch.

Reevesova snímka nebude mať nič spoločné s Batmanom ako ho predstavil Ben Affleck v BvS či Justice League a zatiaľ sa nevie, akým spôsobom bude zapadať do DC univerza (ak vôbec bude). Prvá klapka by mala padnúť začiatkom roka 2020. Matt Reeves pracuje na novom Batmanovi už od roku 2017 a plánuje nám predstaviť mladšieho Brucea Wayna.

Batman
Batman Zdroj: Entertainment One

Affleck o rolu stratil záujem po tom, ako neuspeli filmy BvS a Justice League. Jeho stvárnenie kultového komiksového hrdinu rozhodne nebolo zlé (problém bol skôr v mizerných scenároch), avšak náhrada v podobe Pattinsona nám príde viac ako vhodná.

Na internete už samozrejme môžete nájsť príspevky plné náreku, ktoré hovoria o najhoršom kastingovom ťahu storočia. Je pritom komické, že títo umrnčaní hardcore fanúšikovia poznajú Pattinsona maximálne tak z mizernej Twilight ságy. Odvtedy však tento herec prešiel kus cesty a má za sebou famózne výkony vo filmoch, ako Cosmopolis, Stratené mesto Z, Good Time či High Life.

Batman
Batman Zdroj: A24

Len pred pár dňami sa mu na filmovom festivale v Cannes dostalo obrovskej chvály za jeho hororovú novinku The Lighthouse, ktorú režíroval Robert Eggers (Čarodejnica). A diváci akoby už zabudli, že podobné poznámky sa viedli už pri obsadení Heatha Ledgera ako Jokera. A vieme, ako to napokon dopadlo. 

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš filmy o Batmanovi? KVÍZ: Ako dobre poznáš filmy o Batmanovi? 8. marca 2022, 8:30

Reeves sa už navyše taktiež ukázal, ako mimoriadne schopný a šikovný tvorca a má našu plnú dôveru. O príbehu toho síce zatiaľ veľa nevieme, ale podľa posledných správ by sa vo filme mala objaviť aj Catwoman. 

Žánrovo by malo ísť skôr o pochmúrnu noirovú detektívku, ktorá sa bude spoliehať hlavne na Batmanovu inteligenciu a dedukciu. To nám už na prvé počutie znie viac ako sympaticky. Premiéra je stanovená na 25. júna (červen) 2021.

Batman
Batman Zdroj: DC Comics
Domov
Zdieľať
Diskusia