Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2019, 11:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B napadla Tekashiho priateľku, s tímom po nej vraj v bare hádzali stoličky. Odmieta sa priznať, čaká ju súd

HUDBA
Uložiť Uložené

V tom čase pravdepodobne nepredpokladala, že sa Jade stane populárnou vďaka dúhovému raperovi.

Ešte v októbri minulého roku informoval portál Hotnewhiphop o bizarnom útoku v bare, ktorý vraj spustila Cardi B. Obeťami mali byť sestry barmanky, pričom jednu z nich populárna raperka podozrievala z toho, že spala s jej súčasným priateľom Offsetom. Podľa dostupných informácií celý konflikt začala Cardi, ktorá po sestrách najprv hádzala poháre a následne ešte s jej tímom aj fľaše a stoličky.

Barmanky útočníkov zažalovali a Cardi mala na krku priestupok. Priznať sa však odmietla a teraz ju čaká súd, pričom prvé pojednávanie už má za sebou. Vtedy ešte aktuálna majiteľka Grammy za najlepší rapový album netušila, že sa z Jade stane populárna osoba, a to vďaka Tekashimu 6ix9ine

Prípad je teda medializovaný a píšu o ňom aj svetové médiá, keďže Cardi je síce považovaná za kontroverznú a impulzívnu osobu, nie však až do takej miery. Podľa TMZ bude prípad prešetrovať ešte aj vyšší súd, keďže dohodla uzavrieť dohodu o vine a treste a priznať sa k obyčajnému priestupku. Väzenie jej s najväčšou pravdepodobnosťou nehrozí, nechajme sa však prekvapiť. 

Sestry, ktoré Cardi so svojim tímom mala napadnúť, pracovali v klube Lust v New Yorku

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Double trouble #baddestsisters meet us @lustny_ right now @__ohsoyoujade

Príspevok, ktorý zdieľa BIG BADDIE‼ NY/NJ (@baddiegi__),

Domov
Zdieľať
Diskusia