Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 12:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pixar odhaľuje animák Onward a jeho fantasy svet plný elfov, jednorožcov, morských panien a drakov

Pixar odhaľuje animák Onward a jeho fantasy svet plný elfov, jednorožcov, morských panien a drakov
Zdroj: Pixar
FILMY A SERIÁLY ONWARD
Uložiť Uložené

Ďalšia pecka z dielne Pixaru? Prvý teaser rozhodne vzbudzuje nemalé očakávania.

Len v dnešných Raňajkách sme vám priniesli vôbec prvé obrázky a plagát pre lákavú novú pixarovky Onward a už tu máme aj prvý teaser. Režisér Dan Scanlon (Monsters University) nás v ňom zavedie do moderného fantasy mesta, ktoré je obývané všelijakými magickými bytosťami. Napríklad tu nájdeme drakov, elfov aj kentaurov.

Kedysi bola tento svet plný mágie a dobrodružstva, ale tieto príbehy už sú skôr len príjemnými legendami a nikto im vlastne poriadne neverí. Hlavnými hrdinami budú dvaja tínedžerskí elfskí bratia Ian (Tom Holland) a Barney (Chris Pratt) Lightfootovci. Tí sa vydajú na nezvyčajnú cestu, aby zistili, či vo svete ešte predsa len nezostala štipka nejakej tej mágie.

Ďalším postavičkám prepožičajú hlasy aj Octavia Spencer či Julia Louis-Dreyfus. Prvý teaser vyzerá naozaj lákavo. Pixar sa vytasil s ďalším originálnym svetom, do ktorého bude radosť sa ponoriť a ktorý si nás maximálne podmaní. 

Navyše sa zdá, že nás tentokrát čaká niečo na spôsob animovanej road-movie, kde nebudú okrem humoru chýbať ani emócie, a to si rozhodne nenecháme ujsť. Animácia je opäť špičková a námet rozhodne vzbudzuje zvedavosť.

Odporúčané
Box Office: Vpred od Pixaru a Neviditeľný muž ovládli kiná. Tržby pre hrozbu koronavírusu ďalej klesajú Box Office: Vpred od Pixaru a Neviditeľný muž ovládli kiná. Tržby pre hrozbu koronavírusu ďalej klesajú 9. marca 2020, 17:53

Budeme teda držať palce, nech sa Pixaru podarí ďalší presný zásah. Jedno je však isté. Tvorcovia v rukách držia poriadne silné karty a nevieme si predstaviť, čo by sa muselo stať, aby to Pixaru ani tentokrát nevyšlo.

Ale radšej ešte nebudeme príliš šponovať očakávania a počkáme si na plnohodnotný trailer a hlavne na samotný film. Pixaru však veríme a dúfame, že nám doručí originálnu, zábavnú aj dojemnú pecku. Americká premiéra je stanovená na 6. marca (březen) 2020.

Onward
Onward Zdroj: Pixar

Domov
Zdieľať
Diskusia