Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 11:35
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Nové Call of Duty: Modern Warfare sľubuje akčnú kampaň, všetky DLC budú pre hráčov zadarmo

TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

CoD chce rúcať zaužívané zvyky v hernom priemysle.

Activision a štúdio Infinity Wards oficiálne predstavili Call of Duty: Modern Warfare. Nie, nevraciame sa v čase, nový diel série bude mať rovnaký názov ako jeho predchodca. Takýmto zaujímavým a určite netradičným krokom sa vývojári zrejme snažia prilákať svojich verných.

Odporúčané
Vyskúšali sme sovietsky simulátor od slovenského vývojára. Predalo sa dosť kusov, aby som pokračoval dva roky vo vývoji, hovorí Vyskúšali sme sovietsky simulátor od slovenského vývojára. Predalo sa dosť kusov, aby som pokračoval dva roky vo vývoji, hovorí 9. apríla 2019, 10:42

Čo sa týka deja, prevtelíš sa do role vojakov a budeš súčasťou boja o nadvládu nad svetom, nechýba ani boj proti terorizmu. Vývojári sľubujú kampaň, ktorá rúca zaužívané pravidlá. Čo mnohých poteší je fakt, že by sa v hre mal objaviť dobre známy Capitan Price.

Nové Call of Duty: Modern Warfare sľubuje akčnú kampaň, všetky DLC budú pre hráčov zadarmo
Zdroj: Activision

Všetky DLC budú pre hráčov zdarma. Hra bude podporovať cross-play a bude bežať na novom engine, ktorý by mal priniesť fotorealistický zážitok. V novom Call Of Duty určite neuvidíme Season Pass, vývojári ho nahradia novou, zatiaľ nešpecifikovanú formou prémiového obsahu.

Dátum vydania je stanovený na 25. októbra 2019 na PC, Xbox One a Playstation 4. Na PC bude hra plne optimalizovaná od Beenoxu a bude exkluzívne na Battle.net.

Nové Call of Duty: Modern Warfare sľubuje akčnú kampaň, všetky DLC budú pre hráčov zadarmo
Zdroj: Activision
Domov
Zdieľať
Diskusia