Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 12:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aký máš počítač a koľko stál? Vášnivých hráčov sme sa pýtali, či by vymenili frajerku za PC

TECH
Uložiť Uložené

Na Y-Games sme si našli čas aj na krátku anketu, v rámci ktorej sme zisťovali, koľko sú Slováci ochotní zaplatiť za PC a či by svoju zostavu vymenili za frajerku.

Popularita elektronických športov je nepopierateľná, vymenili by však hráči svoje počítačové zostavy za frajerky alebo je pre nich prednejšie chodenie vonku? To všetko sme zisťovali na zatiaľ poslednom ročníku Y-Games, ktorý bol opäť väčší a ešte atraktívnejší. 

Náš moderátor Šajmo zároveň mierne prerobil populárny koncept outfit checku a návštevníkov sa pýtal, aké majú herné zariadenia a koľko stáli, dozvedáme sa, že niektorí sú ochotní dať za zostavy aj tisícky eur, aj napriek tomu majú na sebe ešte drahšie oblečenie. Na otázky nám odpovedali aj maskot či cosplayerka.

Vyspovedali sme aj populárneho streamera Žolika, Šajmo sa priučil hernej terminológii a ty budeš mať možnosť vidieť, že nasledujúci ročník tohto podujatia by si už určite zmeškať nemal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia