Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2019, 16:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kinám bude v júni dominovať posledný X-Men film a taktiež návrat Mužov v čiernom

Kinám bude v júni dominovať posledný X-Men film a taktiež návrat Mužov v čiernom
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Na aké filmy sa môžeš v júni tešiť?

Po niekoľkých rokoch sme si dali koncom apríla od pravidelnej rubriky kino v danom mesiaci pauzu. Rozhodli sme sa, že si skôr posvietime na očakávané letné blockbustery a premiéry celkovo, no ako hovoríme, šlo iba o pauzu. A tak si dnes môžeš prezrieť, na čo by si mohol v júni zájsť do kín, na čo určite zájsť musíš a taktiež možno objavíš nový zaujímavý film.

X-Men: Dark Phoenix – 6. 6. 

Ukončenie X-Men ságy od Foxov vyzerá stále lepšie a lepšie. Na začiatku sme boli skeptickí a stále nás nikto nepresvedčí, že Sophie Turner je dobrá herečka, ale musíme sa s tým zmieriť. Stále tu máme našich milovaných hrdinov a iných skvelých hercov. Musíme tvorcom veriť, že sa so sériou, pri ktorej sme všetci vyrastali, rozlúčia so srdiečkom.

Dark Phoenix prakticky zremakuje X-Men 3, akurát s trochu inými postavami a vlastne aj zápletkou. James McAvoy mimochodom nedávno prezradil, že sa prepisoval a pretáčal celý záver, pretože sa podobal na iný komiksový film. 


Muži v Čiernom: Globálna hrozba – 13. 6. 

Film, ktorý si nikto z nás nepýtal, no aj tak ho dostaneme. Muži v čiernom bez Tommyho a Willa (aj Josha Brolina) jednoducho nie sú tým pravým orechovým. Iste, Briti vedia taktiež veľmi pobaviť, ale práve černošský prísun medzi špeciálnych agentov okorenil predošlé filmy.

Odporúčané
Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka 4. apríla 2024, 12:30

Tessa Thompson a Chris Hemsworth sú však výborní herci a zabávači, takže nepochybujeme o tom, že si to kino užijeme. Skôr než vynikajúci sci-fi film s veľkým mozgom skús nové MiB vnímať ako ideálnu letnú popcornovku, na ktorú zoberieš kamošov či frajera a krásne sa zabavíte.


Tajný život maznáčikov 2 – 20. 6. 

Zvieratá sa zbláznili, musia chodiť k veterinárovi, na výslní je nový zloduch a podobne. Pokračovanie sympatického animáku o tom, čo robia naše zvieratá, keď ich necháme doma samé, je na ceste. 

Tajný život maznáčikov 2 ponúkne naozaj pestrú všehochuť rôznych postavičiek. Za príklad spomeňme psa Gidgeta hrajúceho sa na mačku či superhrdinského zajaca SnowballaAk patríš medzi „psíčkarov“ či milovníkov iných domácich zvierat, tvoja návšteva kina by mala byť v tomto prípade povinnosťou. Už len samotná upútavka zanecháva v divákovi naozaj úsmevné dojmy a podobných roztomilých scén bude azda snímka obsahovať ešte omnoho viac.


Podfukárky – 20. 6. 

Anne Hathaway a Rebel Wilson sa ťa budú snažiť zabaviť v komédii The Hustle/Podfukárky. Anne sa vo filme pokúsi z Rebel urobiť profesionálnu podvodníčku, ktorá zvádza bohatých mužov s cieľom okradnúť ich. Z neohrabanej Američanky sa rýchlo stáva veľká konkurencia, čo znamená množstvo problémov a komických situácií. 



Yesterday – 27. 6. 

Oscarový režisér Danny Boyle natočil emotívnu komédiu s názvom Yesterday. Názov filmu nie je náhodný, pretože odkazuje na azda najznámejšiu skladbu od Beatles. Dej režisérovej novinky sa bude točiť práve okolo tejto preslávenej kapely, ktorú nikto nepozná. Teda, aspoň v príbehu samotného Yesterday. Jack Malik (Himesh Patel) si v Boylovej komédii zahral postavu hudobníka, ktorému sa nedarí preraziť.

Odporúčané
Nové kinofilmy v marci: Toto je 7 filmov, na ktoré sa tešíme najviac Nové kinofilmy v marci: Toto je 7 filmov, na ktoré sa tešíme najviac 28. februára 2024, 10:00

To sa ale zmení vo chvíli, kedy hlavný hrdina prežije zrážku s autobusom. Určitý čas po tejto udalosti pred svojimi priateľmi zahrá pieseň od Beatles a s prekvapením zisťuje, že kapelu okrem neho nikto na svete nepozná. Mimo Jacka Malika sa vo filme objavia herci a herečky, ako Lily James (zahrá si postavu Malikovej najlepšej priateľky), Kate McKinnon, no krátku rolu v snímke stvárni aj populárny Ed Sheeran.


Annabelle 3 – 27. 6. 

O treťom diele populárnej série o vraždiacej bábike (nie, nemyslíme tú coolovejšiu vraždiacu bábiku) sme písali ešte včera, kedy vyšiel ďalší trailer. Horor s názvom Annabelle Comes Home zobrazí vyčíňanie démonickej bábiky priamo v dome vyšetrovateľov Eda (Patrick Wilson) a Lorraine (Vera Farmiga) Warrenovcov.

Terčom temných síl sa tentokrát stane ich 10-ročná dcéra Judy (Mckenna Grace) a tento súboj rozhodne nebude jednoduché vyhrať. O réžiu sa postaral Gary Dauberman, pre ktorého pôjde o celovečerný debut (doteraz pracoval ako scenárista na predchádzajúcich dvoch dieloch, ale aj na Mníške či oboch dieloch To). 

 
Okrem týchto sa však môžeš tešiť aj na Šťastného Lazzara, mix celovečeráku a dokumentu o Tedovi Bundym s názvom Zlo s ľudskou tvárou (Bundyho hrá skvelý Zac Efron) či Psie poslanie 2. V druhom týždni budú premiérovať aj Rodičia na ťahu, dráma Uzly a pomaranče či animák Veľký zlý lyšiak. Koncom mesiaca ešte kiná potešia fanúšikov dramatických romantík s filmom Aj Slnko je hviezda. 

Domov
Zdieľať
Diskusia