Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 21:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Death Stranding konečne ukazuje gameplay! Priprav sa na najväčší mindfuck v histórii hier s hollywoodskymi hercami

Death Stranding konečne ukazuje gameplay! Priprav sa na najväčší mindfuck v histórii hier s hollywoodskymi hercami
Zdroj: Sony
TECH
Uložiť Uložené

Hra vyjde exkluzívne pre PS4 už 8. novembra, a to s českými titulkami.

Hideo Kojima už dlhšie teasuje novú trailer pre svoju najnovšiu hru Death Stranding. Pred pár dňami nám bolo oznámené, že sa ho skutočne dočkáme práve dnes, pričom od včera sa začal spomínať aj dátum 8. november 2019.

Kojima dnes ukázal nový, takmer 9-minútový trailer s množstvom gameplay záberov a ku koncu aj potvrdil, že jedna z najočakávanejších hier súčasnosti sa skutočne dostane na pulty už 8. novembra, a to exkluzívne pre PS4. Nás poteší, že rovnako ako väčšina veľkých titulov od Sony, aj DS bude oplývať českými titulkami. 



Čo sa samotného traileru týka, ten nám potvrdzuje, že hru po dohraní asi úplne chápať nebudeme, ak vôbec. Od Kojimu nikto nič iné ani nečakal, no aj tak by sme boli radi, keby pol roka pred releasom už vieme, o čo presne tam pôjde. Príbeh aj celá audiovizuálna stránka vyzerajú úžasne. Kojima aj naďalej dokazuje, že má filmový cit a niektoré zábery sú skutočne úchvatné. Akurát tá AI nepriateľov vyzerá dosť zle. Poteší aj nabitý herecký ansámbel.

V hre uvidíme Normana Reedusa, Leyu Seydoux, Guillerma del Tora, Troya Bakera (Sam z Uncharted 4 či Joel z TLoU), Madsa Mikkelsena, režiséra Nicolasa Windinga Refna (Drive), Margaret Qualley (uvidíme ju aj v najnovšej Tarantinovke), Lindsay Wagner či Tommie Earl Jenkinsa. 

PS: The Last of Us 2 sa týmto odkladá na začiatok roka 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia