Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 10:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kit Harington nastúpil na liečenie kvôli stresu aj alkoholu. Chce si oddýchnuť a vyriešiť osobné problémy

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES JON SNOW
Uložiť Uložené

Herec chce opäť nájsť psychickú pohodu.

Ak si už videl dokument o natáčaní poslednej série Game of Thrones, zrejme si postrehol, že Kit Harington alias Jon Snow bol po svojej poslednej scéne mimoriadne dojatý. Štáb si obľúbil ako vlastnú rodinu, veď do seriálového sveta naskočil v mladom veku, a dnes 32-ročný herec zrejme ťažko znášal koniec jednej dôležitej životnej kapitoly.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. mája 2019, 19:35

Vo svetových médiách sa preto v posledných hodinách objavili správy, že Kit Harington už pred odvysielaním záverečnej epizódy Game of Thrones nastúpil do rehabilitačného zariadenia v Connecticute, kde podľa slov jeho zástupcov oddychuje a pracuje na vyriešení viacerých osobných problémov. Kit si chcel v zariadení uľaviť od stresu aj od užívania alkoholu, čím údajne zapíjal smútok z konca natáčania, informoval Entertainment Weekly.


Stále po jeho boku stojí manželka Rose Leslie, ktorú si určite pamätáš z Game of Thrones ako Ygritte. Obaja herci sa do seba zamilovali práve na natáčaní a Rose svojho muža podporuje, aby sa opäť dostal do psychickej pohody.

Kit svoj pobyt v rehabilitačnom zariadení nijak neskrýva a svetu prostredníctvom svojich zástupcov odkázal, že sa voľný čas v kalendári rozhodol využiť práve takýmto očistným liečením.

Domov
Zdieľať
Diskusia