Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2019, 13:52
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Guess, G-Star, Hilfiger alebo Rytmus u Gucciho. Toto sú najvtipnejšie slovenské videá spojené s módou

MÓDA
Uložiť Uložené

Pozri sa, čo stáli tieto gate v Poluse a ako predbehla Sisa Lelkes Sklovská dobu.

Slovenský internet je nevyčerpateľnou studnicou najrôznejšieho humoru. Svoje o tom vedia desiatky až stovky „legiend,“ ktoré sa, väčšinou nechtiac, zapísali do análov a ich hlášky takpovediac zľudoveli. 

Niektoré z nich sa do značnej miery dotýkajú aj módy. Vybrali sme päť práve takých a nechýbajú medzi nimi Lelkesovci, Guess, G-Star, Hilfiger alebo Rytmus nakupujúci u Gucciho.

Lelkesovci hovoria o móde

Počas afterparty súťaže Miss Slovensko 2012 sa portálu Topky.sk podarilo vyspovedať manželov Lelkesovcov v mierne podnapitom stave. Sisa Lelkes Sklovská zdôraznila, že si svoje outfity zostavujú výhradne oni sami, oni sami, oni sami.

Multitalentovaná speváčka pripomína aj to, že predbieha dobu nielen v móde a opomenúť nesmieme ani príjemné vystupovanie slovenského Lagerfelda Juraja Lelkesa. S odstupom času sa v relácii #tbt s Matúšom Krnčokom Sisa vyjadrila, že na videu sa sama pobavila.

Guess, G-Star, Hilfiger

Podnapití ľudia majú, bohužiaľ, častokrát tendenciu byť agresívni. V ideálnych prípadoch vedia byť ale vtipní, respektíve smiešni. To je prípad vulgárneho Bratislavčana v luxusných kúskoch od GuessG-Star alebo Hilfiger z Polusu, ktorý po módnej stránke poradil aj samotnému kameramanovi. K doplneniu outfitu mu podľa jeho slov chýbal skateboard a kebab do ruky.

Netrvalo dlho a na internete sa objavil aj remix jeho monológu s podkladom skladby Beamer, Benz or Bentley.

How Much is Your Outfit?

Icykof je jedným z najprestížnejších svetových youtuberov o móde. Vzhľadom na to, že jeho priateľkou je Slovenka, navštívil so svojím najznámejším formátom How Much is Your Outfit? aj jej domovinu.

Mapuje v ňom hodnotu jednotlivých kúskov svojich fanúšikov. Tí slovenskí sa síce nápaditými kreáciami neblysli, za to si decká lámanou angličtinou čo to zaflexili a akoby nestačilo, že pred vyhrknutím cenovky zakaždým vytrvalo premýšľali, jeden mladík si nešťastne pomýlil 400 so 4 000.

„Tieto mám...“

Rytmus bol odjakživa až neobvykle vtipným človekom, čo je po samotnej hudbe jedným z dôvodov, prečo si ho fanúšikovia tak obľúbili. Už kedysi dávno pochopil dôležitosť ukazovať sa, čo koniec koncov dnes prostredníctvom Instagramu robí už každý. Jeho videá spred niekoľkých rokov sú priam legendárne.

V jednom z tých najzapamätatelnejších sa nachádza v predajni Gucci, kde pohotovo ukazuje, ktorými teniskami disponuje jeho šatník. Tieto má, tieto má, tieto má a tieto mu ukradli v onom, v Las Vegas.

„Zuzi, šla si za kabelku nebo nešla?“

Nákupné maniačky sú kapitolou samou o sebe. Relácia na TV JOJ počas svojho dlhoročného účinkovania hostila enormné množstvo bizáru, najmä čo sa týka častí s verejne známymi osobnosťami.

Najviac nás pobavila upútavka so šatníkom Zuzany Plačkovej, v ktorej sa ostatné dámy rozprávajú o potenciálnom nadobudnutí luxusnej kabelky od Louis Vuitton. Výstredná Zuzanita si neodpustila poznámku o Plačkovej niekdajšej gaučovej scénke a dočkáš sa aj poriadneho strápnenia s nepochopeným vtípkom.

Domov
Zdieľať
Diskusia