Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2019, 8:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spevácku talentovú súťaž vyhrala Annamária d´Almeida z Kaliho tímu, pomohla aj Zuzana Plačková

HUDBA KALI ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Diváci rozhodovali v SMS hlasovaní a práve Annamária dokázala v superfinále presvedčiť najviac ľudí.

Talentová televízna súťaž The Voice má za sebou ďalší ročník a víťazkou sa stáva speváčka z Kaliho tímu. V živom superfinále porazila Annamária d´Almeida troch súperov v SMS hlasovaní aj vďaka podpore Zuzany Plačkovej na sociálnych sieťach, ktorá sa stala členkou Kaliho tímu práve kvôli tomu, aby nové talenty spropagovala na Instagame. 

Aj keď sa za jej hlasom v prvom slepom kole otočil len známy raper, nakoniec sa dokázala za 16 týždňov zlepšiť natoľko, že so skladbou Atlantída od Mekyho Žbirku získala Annemárii priniesla prvé miesto.

Bude zaujímavé sledovať, ako túto príležitosť a pozornosť veľkého publika využije. S africkými koreňami a slovenským temperamentom má však našliapnuté veľmi dobre, keďže je výrazná a odoprieť jej nikto nemôže ani spevácky talent. Gratulujeme a držíme palce v ďalšom pôsobení.

Domov
Zdieľať
Diskusia