Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2019, 10:41
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Za peniaze by sa nikdy nevyzliekla, skúšal to už Playboy. Týchto 20 zaujímavostí o Rihanne si (možno) nevedel

Za peniaze by sa nikdy nevyzliekla, skúšal to už Playboy. Týchto 20 zaujímavostí o Rihanne si (možno) nevedel
Zdroj: instagram.com /@badgalriri
REFRESHER RIHANNA
Uložiť Uložené

O princeznej z Barbadosu toho možno ešte veľa nevieš.

Rihannu asi netreba nikomu predstavovať. 31-ročná kráska z Barbadosu má na konte osem štúdiových albumov, z ktorých každý jeden zaznamenal obrovský úspech. Jej posledný album ANTI vyšiel pred troma rokmi a momentálne pracuje na ďalšom.

RiRi je úspešná aj vo svete módy a kozmetiky. Právom je označovaná za módnu ikonu. Len nedávno začala šéfovať novej značke Fenty najväčšieho svetového luxusného konglomerátu Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH). Je to obrovský úspech, keďže sa stala prvou ženou, ktorá bude mať v rámci skupiny LVMH pôvodnú módnu značku.

Spísali sme pre teba 20 zaujímavostí, ktoré o Rihanne možno nevieš:

  • Jej celé meno je Robyn Rihanna Fenty. Stredné meno Rihanna pochádza z arabčiny a znamená bazalka pravá.
  • Rihanna nemá maturitu. Strednú školu Combermere kvôli hudobnej kariére nikdy nedokončila. Barbadoská speváčka sa vyjadrila, že školu neznášala. Napriek tomu otvorene zdôrazňuje dôležitosť vzdelávania.
  • Keď mala 15 rokov, vyhrala stredoškolskú súťaž krásy, do ktorej sa prihlásila na podnet spolužiakov. Počas voľnej disciplíny spievala pieseň Hero od Mariah Carey. Jej neisté vystúpenie si môžeš pozrieť tu.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

  • Aj Rihanna máva pred šou trému. A ako s ňou bojuje? Dá si panáka. V rozhovore pre Esquire okrem toho prezradila, že pred vystúpením užíva pastilky proti bolesti hrdla a skajpuje so svojím hlasovým trénerom.
  • 22. február je na Barbadose vyhlásený ako Deň Rihanny. Oslavuje sa dva dni po speváčkiných narodeninách. Prvýkrát bol sviatok vyhlásený v roku 2008. RiRi vtedy priletela na rodný Barbados a predviedla špeciálnu show.
  • Rihanna má barbadoské, írske a guyanské korene. Jej matka sa narodila v Guyane. Otec pochádza z Barbadosu, ale má írske korene.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

  • Rihannin otec bol väčšinu jej detstva závislý na alkohole a drogách. Na Rihanne sa to, samozrejme, podpísalo. Začala trpieť intenzívnymi bolesťami hlavy. Keď mala 14 rokov, jej rodičia sa rozviedli a bolesti prestali. Vďaka zlému obdobiu sa stala silnejšou. Svojmu otcovi už odpustila.
  • Rihanna s nahotou problém nemá, o čom svedčia jej viaceré odvážne outfity. Napriek tomu však Magazín Playboy odmietla už niekoľkokrát. Pánsky magazín jej za titulku ponúkal mastnú sumu. Barbadoská kráska sa však vyjadrila, že za peniaze by sa nikdy kompletne nevyzliekla.
  • Rihanna má poistené vlastné nohy. Dala si ich poistiť v roku 2007 za 1 milión dolárov. Nebolo to však financované z jej vrecka, ale spoločnosťou Gillette, ktorá jej nohy vyhlásila v tom roku za najkrajšie.
Domov
Zdieľať
Diskusia