Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2019, 12:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Glebov najosobnejší album je vonku. Raper kodifikuje nový žáner Gauč n Bass a odhaľuje skutočné príbehy zo svojho života

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Člen FCK THEM má vonku ďalšie sólo, ktoré sa bude právom uchádzať o titul najlepšieho slovenského hudobného projektu v tomto roku.

Gleb sa nikdy medzi zvyšok slovenských interpretov nezaraďoval a za úspechom išiel po vlastnej vopred nevyšľapanej ceste. Táto skutočnosť súvisí aj s tým, že sa nikdy nechcel zaraďovať medzi raperov či reprezentantov iných žánrov. Vďaka skladbe číslo 4 dnes už vieme, že Gleb robí Gauč n Bass.

Gauč Storytelling je audiobiografia v tom správnom význame. Nie je síce prvý, kto sa týmto spôsobom „vylial“ a nejde ani úplne najhlbšie, to však vôbec nevadí. Po technickej a hudobnej stránke ide o inovátorstvo a faktom ostáva, že počas 13 skladieb vlastne ani nebudeš mať čas nudiť sa a už vôbec nie chuť zastavovať či skipovať tracky. 

Odporúčané
Samey aj Fobia Kid sú hosťami na Glebovom albume. Storytelling posiela z horiaceho gauča Samey aj Fobia Kid sú hosťami na Glebovom albume. Storytelling posiela z horiaceho gauča 16. mája 2019, 13:51

Potešil aj výber hostí, podľa očakávaní na nich nechcel Gleb svoj osobný projekt stavať. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že máme možnosť počuť jednu z najlepších nahrávok. Zásluha patrí aj Komanderovi ako hudobnému producentovi, ktorý si za pár rokov vybudoval charakteristický zvuk rozoznateľný po prvých sekundách. 

Všetky skladby sú dostupné na streamovacích službách aj YouTube a už čoskoro budeš mať možnosť vychutnať si nové tracky aj naživo. Príležitostí bude hneď niekoľko, tie najatraktívnejšie sa budú konať už o pár dní, konkrétne 31. mája a 1. júna v bratislavskom MMC. Prvý release koncert je už beznájdene vypredaný, na ten druhý nájdeš ešte zopár lístkov predpredaji

Gleb si potom ešte zbalí svoj gauč na Red Bull káru Saurus a v slovenských mestách odohrá koncerty úplne zadarmo. Viac informácií sa dozvieš v tomto článku: 

Odporúčané
Gleb si zbalí svoj gauč na Red Bull káru Saurus a v slovenských mestách odohrá koncerty úplne zadarmo Gleb si zbalí svoj gauč na Red Bull káru Saurus a v slovenských mestách odohrá koncerty úplne zadarmo 22. mája 2019, 12:23
Domov
Zdieľať
Diskusia