Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2019, 16:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Epická špionážna akcia od Chrisa Nolana sa bude volať Tenet. Akých hercov uvidíme a čo o filme vieme?

Epická špionážna akcia od Chrisa Nolana sa bude volať Tenet. Akých hercov uvidíme a čo o filme vieme?
Zdroj: Warner Bros
FILMY A SERIÁLY CHRISTOPHER NOLAN TENET
Uložiť Uložené

Christopher Nolan už obsadil väčšinu, ak nie všetkých svojich hercov.

Tri roky po Dunkirku uvidíme ďalší Nolanov film. Konečne, že? To čakanie na ohlásenie jeho novinky bolo nekonečné a my sme radi, že už vieme aj to, akých hercov vo filme uvidíme. Okrem Roberta PattinsonaJohna Davida Washingtona (BlacKkKlansman) a Elizabeth Debicki (Widows) uvidíme aj Aarona Taylora-Johnsona, (Kick-Ass), Dimple Kapadiu, Clémence Poésy (Fleur Delacour z Harryho Pottera) či Kennetha Branagha.

Po pauze v Dunkirku sa k Nolanovi vracia aj Michael Caine. Prijali by sme ešte nejaké zvučnejšie meno, ale ak Nolan už nikoho neobsadí, budeme spokojní aj tak. Nolan však nepridal len hercov. Za kameru sa postaví Hoyte van Hoytema (Interstellar, Dunkirk, Ad Astra, Her) a o soundtrack sa postará Ludwig Göransson (Black Panther). 

Epická špionážna akcia od Chrisa Nolana sa bude volať Tenet. Akých hercov uvidíme a čo o filme vieme?

Chris vymenil aj svojho dvorného strihača Leeho Smitha, ktorý mu strihal filmy posledných 15 rokov. Nahradí Jennifer Lame (Hereditary). Natáčať sa bude na IMAX a 70mm kamery, a to v rovno 7 krajinách sveta. Rozhodne teda nepôjde o minimalistický celovečerák. Zdá sa, že skutočne pôjde o epický akčňák. Premiéra je naplánovaná na 17. júla (červenec) 2020.

Odporúčané
Kiná v USA nenaštartoval ani Tenet. Spoločne s Mulan budú stáť štúdiá desiatky až stovky miliónov dolárov Kiná v USA nenaštartoval ani Tenet. Spoločne s Mulan budú stáť štúdiá desiatky až stovky miliónov dolárov 7. septembra 2020, 16:27

O samotnom deji toho ale veľa nevieme. Pattinson prezradil, že keď prvýkrát čítal scenár, musel byť sám zavretý v miestnosti, aby bol zamedzený akýkoľvek únik informácií. Pattinson následne označil scenár za niečo neskutočné. Samotný názov Tenet môže znamenať aj „princíp viery“. Natáčanie by malo započať už čoskoro, ak sa tak už nestalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia