Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2019, 16:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Roztomilý Yetti sa pokúsi v animáku od tvorcov Ako si vycvičiť draka dostať za svojou rodinou na Mount Everest

Roztomilý Yetti sa pokúsi v animáku od tvorcov Ako si vycvičiť draka dostať za svojou rodinou na Mount Everest
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY ABOMINABLE
Uložiť Uložené

O Yettiho však javia záujem aj ziskuchtiví ľudia.

Tínedžerke menom Yi (Chloe Bennet) sa podarí v meste Shanghai objaviť prapodivnú bytosť. Po krátkom skúmaní zisťuje, že ide o Yettiho. Spoločne s priateľmi Jinom (Tenzing Norgay Trainor) a Pengom (Albert Tsai) dajú mladému Yettimu meno Everest. Trojica priateľov ale vie, že Shanghai nie je Everestovým rodným mestom, a tak sa ho spoločne pokúsia odviesť domov.

Do cesty sa im však postaví zlovestný zbohatlík Burnish (Eddie Izzard) a zoologička Zara (Sarah Paulson). Tí majú s Everestom samozrejme nekalé úmysly. Výlet na Mount Everest preto nebude žiadnou prechádzkou ružovou záhradou. Malou zaujímavosťou je skutočnosť, že snímka Abominable (Snežný chlapec) sa mala pôvodne volať podľa zachraňovaného Yettiho, a teda Everest.

Vizuálna stránka nových animákov už býva v drvivej väčšine na skutočne vysokej úrovni, no a rovnako je to aj v prípade Abominable. Yetti menom Everest je naozaj roztomilý a pokiaľ tvorcovia pri práci nezabudli okrem detského publika aj na dospelákov, azda sa dočkáme skutočne vydareného animáku.

Odporúčané
Abbey aj Zlatokopky majú 100 miliónov. Geniálne Ad Astra bude prepadákom, ktorý poráža aj animák Abominable Abbey aj Zlatokopky majú 100 miliónov. Geniálne Ad Astra bude prepadákom, ktorý poráža aj animák Abominable 30. septembra 2019, 13:38

O réžiu filmu a scenár k snímke sa postarala Jill Culton (scenár k Monsters, Inc.) a Todd Wilderman (spoluréžia Loveckej sezóny 2) zastával pri tvorbe pozíciu spolurežiséra. Slovenská a česká premiéra Abominable (Snežný chlapec) je plánovaná na 24. októbra (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia