Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2019, 15:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jedna z najúspešnejších súčasných britských kapiel Bastille vystúpi 28. mája v Bratislave

HUDBA
Uložiť Uložené

V rámci Still Avoiding Tomorrow Tour sa už 28. mája 2019 predstaví v bratislavskej Refinery Gallery populárna indie kapela.

Jedna z najúspešnejších súčasných britských kapiel Bastille vystúpi 28. mája v Bratislave

Už budúci utorok 28. mája vystúpi v rámci Still Avoiding Tomorrow Tour v bratislavskej Refinery Gallery jedna z najúspešnejších súčasných britských kapiel Bastille. Obe ich najznámejšie piesne „Pompeii“ i Happier“ majú na YouTube a Spotify spolu vyše miliardu streamov.

Show už vychválili v recenziách NME, MTV či The National Student. Držitelia BRIT Awards i NME Awards vydajú 14. júna očakávaný tretí štúdiový album Doom Days. Piesne z neho si budeš môcť ich vypočuť vďaka organizátorom Pohody o čosi skôr aj u nás.

Koncert Bastille v hlavnom meste sa presúva z 20. februára. Ako uviedli zástupcovia kapely: „bratislavský koncert musíme presunúť pre nepredvídateľné okolnosti.“  Vystúpenie sa tak uskutoční až teraz a otvorí ho škótsky pesničkár ONR. Lístky si môžeš ešte zakúpiť v predpredaji na oficiálnej stránke pohodafestival.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia