Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2019, 13:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najprv nafúkal prvý pohonič, potom aj ten druhý, ktorý po ňom opraty prebral. Mali po 2 promile

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Muži zákona zasahovali v nezvyčajnej situácii.

Dvaja pohoniči konského povozu v pondelok v noci narazili na policajnú hliadku a zrejme hneď vedeli, že budú mať problémy so zákonom. Pohonič hneď nafúkal 1,9 promile, a tak bol tento 52-ročný chlapík obmedzený na osobnej slobode a policajti ho rovno obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Konský povoz však na mieste nemohol zostať, a tak opraty prebral druhý pohonič, ktorý pokračoval v jazde. Svojho kamaráta v policajnej cele nenechal dlho čakať, pretože o dve hodiny ho policajná hliadka z Bátorových Kosíh znovu zastavila a zistila, že druhý pohonič nafúkal dokonca až 2,04 promile.

Aj ten bol obmedzený na osobnej slobode, prevezený do cely a obvinený z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Nevedno, či sa stretli v rovnakej cele, ale ako skonštatovali policajti, alkohol nepatrí za volant, ale ani za opraty konského povozu.

Domov
Zdieľať
Diskusia