Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2019, 13:54
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Youtuber vykúpil celý supermarket a zaplatil 70 000 €. Všetko jedlo nakoniec daroval bezdomovcom

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

O bizarné videá dnes na YouTube nie je núdza.

Na YouTube sme už zvyknutí na poriadne bizarné videá, no to, čo na pravidelnej báze produkuje MrBeast, je skutočne niečo na inej úrovni. V jeho najnovšom počine sa rozhodol, že by bol dobrý nápad, ak by vykúpil celý supermarket od podlahy až po strop.

Po ceste pritom narazil na množstvo problémov, napríklad nedostatok nákupných vozíkov či miesta v dodávkach. Samozrejme, vykúpiť celý supermarket nejaký čas zaberie a ani množstvo youtuberových kamarátov nestačilo na vyčistenie všetkých regálov, MrBeast tak po chvíli začal platiť náhodných ľudí z ulice, aby mu s nákupom pomohli.

Dohromady minul takmer 80 000 dolárov a získal asi 15 000 položiek, pričom sa však postaral aj o to, aby všetko jedlo skončilo v dobrých rukách. Nákladiaky plné potravín totiž nakoniec skončili v skladoch charitatívnych organizácií, pričom sa ušlo sociálne slabším rodinám, bezdomovcom aj opusteným domácim zvieratkám.

Domov
Zdieľať
Diskusia