Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2019, 12:56
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Virgil Abloh si presadzuje svoje aj pod krídlami Louis Vuitton, o čom ťa presvedčí nová kolekcia doplnkov

Virgil Abloh si presadzuje svoje aj pod krídlami Louis Vuitton, o čom ťa presvedčí nová kolekcia doplnkov
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Ikonický módny dom naberá pod vedením amerického dizajnéra na odvahe aj čo sa týka pánskych doplnkov.

Časy, kedy Virgil Abloh robil tieň Kanyemu Westovi počas prehliadok na týždňoch módy sú dávno preč a americký dizajnér je aktuálne na vrchole odevného priemyslu. Nemáme tým na mysli len jeho prácu na vlastnej značke Off-White, ale taktiež pod krídlami Nike či Louis Vuitton

Práve o tvorbe pre francúzsky módny dom aj dnešný článok, keďže len pred pár hodinami uzreli svetlo sveta prvé zábery nových doplnkov pre mužské pohlavie. Dnes už etablovaný návrhár sa síce zväčša uberá progresívnym smerom, ale pre tentokrát zvolil návrat ku klasike v podobe materiálu. 

Konkrétne ide o kožu s názvom Epi, ktorú značka s ikonickým monogramom zapracovala do svojich produktov ešte v roku 1985. Nebol by to však Virgil, keby na jednotlivých kúskoch nechýbali výrazné potlače v podobe signatúry LV v rôznych farebných akcentoch. 

Celkovo musíme danú mini-kolekciu ohodnotiť na jednotku s hviezdičkou, pričom do predaja sa dostane už 31. mája a tak si v prípade záujmu odlož zopár stoviek bokom, pre istotu... 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť náš instagramový účet @refreshermarket, ktorý ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia