Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2019, 18:02
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Takmer nahá modelka pobúrila verejnosť. Aké outfity predviedli známe osobnosti na filmovom festivale v Cannes 2019?

Takmer nahá modelka pobúrila verejnosť. Aké outfity predviedli známe osobnosti na filmovom festivale v Cannes 2019?
Zdroj: TASR/AP
MÓDA CANNES OUTFITY
Uložiť Uložené

Na červenom koberci sa aj tento rok dalo na čo pozerať.

V priebehu minulého týždňa odštartoval na Francúzskej riviére medzinárodný filmový festival v Cannes, na ktorom sa opäť stretávajú mnohé celosvetovo známe tváre z filmovej sféry, no rovnako si prestížnu udalosť nenechali ujsť ani slávne modelky, speváčky a iné populárne osobnosti svetového šoubiznisu.

72. ročník filmového festivalu je momentálne ešte stále v plnom prúde, no už teraz môžeme pokojne skonštatovať, že sa opäť dalo na čo pozerať. Nemyslíme tým však len filmový aspekt, ale skôr sa dnes zameriame práve na módnu stránku celej udalosti a pozrieme sa, aké šaty a doplnky obliekali svetové hviezdy.

Okrem luxusných rób od renomovaných módnych návrhárov tento rok prekvapili aj pomerne "skromné" outfity. Nemyslíme tým však ich cenu či pompéznosť, ale skôr samotné prevedenie. Niektoré celebrity totiž ukázali viac, ako by sa na festivale podobného charakteru očakávalo, a aj z toho dôvodu sa stali terčom veľkej kritiky. Reč je napríklad o vietnamskej modelke Ngoc Trinh.

Príjemne a predovšetkým decentne však prekvapili hviezdy ako Selena Gomez, Bella Hadid, Chiara Ferragni, Elsa Hosk či Winnie Harlow. Celebritní hostia sa skrátka ani tento rok nedali zahanbiť a svoje outfity rozhodne nenechali na náhodu. Hviezdne a vyšperkované róby totiž na seba pútali pozornosť z každej strany. 

Poďme sa už teda spoločne pozrieť, ako to tento rok vyzeralo na červenom koberci v Cannes.

Selena Gomez stavila na vkusnú a veľmi estetickú bielu. Šaty pochádzajú z francúzskeho módneho domu Louis Vuitton, lodičky sú londýnskej značky Jimmy Choo a celý outfit podčiarkujú šperky od talianskeho Bulgari.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

Dlhá červená róba, v ktorej sa predviedla modelka Bella Hadid, bola ušitá pod taktovkou módneho návrhára Roberta Cavalliho

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KendallJenner/Bella-GigiHadid (@kendallhadidss),

Pozornosť z každej strany si právoplatne vyslúžila aj aktuálne veľmi žiadaná módna blogerka Chiara Ferragni. Tá sa predviedla v komplete z kolekcie Philosophy od Lorenza Serafiniho, ktorú mala na sebe aj pred dvomi rokmi na fashion weeku v Miláne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Atypická modelka Winnie Harlow trpiaca vitiligom si obliekla pomerne odvážnu červenú róbu od francúzskeho dizajnéra Jeana Paula Gaultiera, ktorá neraz odhalila aj jej spodnú bielizeň

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Frederic Monceau (@frederic.monceau),

Dvojica hercov v zostave Brad Pitt a Leonardo Di Caprio zahviezdili na červenom koberci v takmer totožných oblekoch počas premiéry najnovšieho filmu Quentina Tarantina Once Upon A Time In Hollywood, kde hrajú obaja hlavné postavy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Brad Pitt (@bradpittoffcial),

Na červenom koberci prekvapil aj jeden z najvýraznejších a najštýlovejších anjelikov Victoria's Secret – Holanďanka Romee Strijd. Predviedla sa v takmer priehľadných šatách Etro Couture doplnených o lodičky značky Aquazzura.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nat (@natsworldoffashion),

Na Francúzskej riviére sa už po tretíkrát objavila aj česká modelka a filantropka Petra Němcová. Prekvapila červenou róbou s architekturálnou mašľou na hrudníku od dizajnérky Celie Krithariot, doplnenou o luxusnú kabelku Rossoyuki, vegánske lodičky Susi Studio a šperky značky Chopard.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Nemcova (@pnemcova),

Opäť ďalšia modelkaVictoria's Secret – Portugalka Sara Sampaio. Stavila na rozkvitnuté oranžové mohutné šaty z dielne módneho návrhára Georgesa Hobeika.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sampaio (@sarasampaio),

Ako každý rok, ani tento nemohla na filmovom festivale v Cannes chýbať americká herečka Michelle Rodriguez, známa predovšetkým zo série filmov Rýchlo a zbesilo. Mohla sa pochváliť precíznou bielou róbou, ktorú pre ňu ušil Rami Kadi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Rodriguez (@mrodofficial),

Na červenom koberci sme mohli vidieť aj Eltona Johna, ktorý sa zúčastnil premiéry svojho životopisného filmu s názvom Rocketman. Spevák svojej povesti nezostal nič dlžný a tentokrát sa ukázal v bláznivom bledo-tyrkysovom obleku doplnenom o slnečné okuliare v rovnakom odtieni od talianskeho fenoménu Gucci.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Elton John (@eltonjohn),

Opäť tu máme zastúpenie milánskej značky Etro, a opäť v podaní anjelika Victoria's Secret – Švédky Elsy Hosk. Nádherná vyblednutá róba v dúhových farbách rodáčke zo Štokholmu rozhodne svedčila.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa elsa hosk (@hoskelsa),

Obrovskú vlnu kritiky si však za svoj outfit vyslúžila vietnamská modelka Ngoc Trinh. Čierne priehľadné šaty od vietnamskej značky Do Long totiž boli podľa mnohých príliš vulgárne. Nielenže jej presvitali bradavky, ale dokonca aj značná časť dolných partií.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ณิชา (@yaminlayla2231),

V neposlednom rade nás ohúrila aj indická herečka a speváčka Priyanka Chopra, ktorá sa po boku svojho milovaného Nicka Jonasa ukázala v bielej volánovej róbe od libanonského módneho návrhára Georgesa Hobeika. Nick, samozrejme, nezaostával a dokonale zladený v obleku s takmer rovnakým odtieňom skvelo dotváral priam anjelský pár.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa choteame.tv/Film (@choteametv),

Domov
Zdieľať
Diskusia