Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2019, 9:31
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Island musel kvôli klipu Justina Biebera uzavrieť nádherný kaňon. Denne sa doňho hrnuli tisícky fanúšikov

ZAUJÍMAVOSTI ISLAND JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Klip ešte z roku 2015 mal pre Island vážne následky.

Ešte vo videoklipe z roku 2015 sa Justin objavil v nádhernom islandskom kaňone Fjaðrárgljúfur, pričom odvtedy množstvo návštevníkov dramaticky rástlo, až to vyvrcholilo do súčasného stavu, kedy je kvôli hordám návštevníkov kaňon dočasne uzavretý, keďže hrozila strata prírodného bohatstva.

Všetci dobre vieme, že v dnešnej dobe majú influenceri v rukách obrovskú moc a aj jedným instagramovým postom bez problémov naštartujú nový trend alebo kariéru nádejného umelca.

Islandský minister životného prostredia Guðmundur Ingi Guðbrandsson síce povedal, že zvaliť situáciu na Justina Biebera je prílišné zjednodušovanie situácie, no takisto vyzval, aby sa influenceri a ďalší známi návštevníci Islandu najprv dobre zamysleli nad následkami, kým sa miesto rozhodnú spopularizovať.

Situácia pri kaňone je však stále napätá a keďže sa zavrel prakticky zo dňa na deň, mnoho návštevníkov z cudzích krajín už na Island dorazilo a aktuálne sa dnu snaží dostať pomocou úplatkov, pričom podľa Guardianu ide najčastejšie o jedlo, peniaze, no vyskytla sa už aj pozvánka na výlet do Dubaja.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 5ive Tribes (@5ive_tribes),

Domov
Zdieľať
Diskusia