Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2019, 20:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali sa baví na hejteroch, majiteľ obchodu s hip-hopovým oblečením prezrádza zážitky so slovenskými rapermi. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS KALI REFRESHER+ SEPAR
Uložiť Uložené

Tentokrát sa dozvieš, ako vyhrať elektrickú kolobežku Xiaomi a vzácny hokejový dres od Jägermeisteru.

 

Nové Freshnews sú tu, už v novom pondelkovom čase. Aj dnes si Deniska a Šajmo pripravili množstvo aktualít z domova, pričom nezabudli na hudbu, filmy ani dôležité udalosti. Zároveň budeš mať možnosť pripomenúť si zaujímavé články a rozhovory, ktoré možno tvojej pozornosti unikli.

Vyspovedali sme napríklad majiteľa legendárneho bratislavského obchodu s hip-hopovým oblečením ale aj Vladimíra Furdíka, ktorý stvárnil Night Kinga v poslednej sérii Game of Thrones. Tá mimochodom skončila práve dnes a ak si nedával pozor, mohol si natrafiť na uniknutý scenár. 

Odporúčané
Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. mája 2019, 19:35

Zároveň sa dozvieš, ako môžeš vyhrať elektrickú kolobežku Xiaomi a vzácny hokejový dres od Jägermeisteru. Taktiež sme ešte vyspovedali Separa, ktorého sme sa tentokrát pýtali na vzťah k móde. V krátkosti sme sa ešte povenovali aj hokejovým majstrovstvám, už je však známe, že slovenská reprezentácia do štvrťfinále napriek skvelým výkonom nepostúpi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia