Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2019, 17:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová o hudbe, móde, hejteroch aj blížiacich sa voľbách do Európskeho parlamentu (Rozhovor)

REFRESHER ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Novozvolenej prezidentke sme položili aj otázky, na ktoré doteraz nemala možnosť odpovedať. Akú hudbu počúva, ako pristupuje k nenávisti, a čo si myslí o influenceroch?

Novozvolená prezidentka Zuzana Čaputová nastúpi do funkcie 15. júna, kedy prebehne jej inaugurácia. Sme veľmi radi, že ešte pred tým prijala pozvanie na videorozhovor, ktorý bol v konečnom dôsledku špeciálny nie len pre nás, ale aj pre ňu. 

Moderátorka Deniska sa jej totiž pýtala aj otázky, na aké doteraz nemala možnosť odpovedať. Zaujímal nás jej hudobný vkus, postoj k móde, či sa považuje za influencerku aj to, kto má posledné slovo pri spravovaní jej Instagramu. 

Obzvlášť dôležitou a aktuálnou témou sú aj voľby do Európskeho parlamentu a aj naša prezidentka pripomína, že je obzvlášť dôležité zúčastniť sa ich. Konať sa budú už počas najbližšej soboty – 25. mája

Na záver rozhovoru sme si ešte so Zuzanou Čaputovou zahrali jednoduchú hru, v rámci ktorej dostala vždy na výber z dvoch odpovedí a musela sa rýchlo rozhodnúť. Dozvieš sa, či má radšej lyže alebo snowboard, Game of Thrones alebo Oteckov, sedenie v uličke alebo pri okne a Android alebo iPhone. 

Domov
Zdieľať
Diskusia