Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2019, 13:49
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kráľovná Alžbeta II. hľadá správcu svojho Instagramového profilu. Ponúka viac ako 34-tisíc eur ročne

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Ak sa budeš starať o sociálne siete samotnej britskej kráľovnej, dokážeš si slušne privyrobiť.

Britská kráľovná a rovnako aj najdlhšie vládnuci monarcha Spojeného kráľovstva Alžbeta II. vyhlásila konkurz na naozaj zaujímavú pracovnú ponuku. Hľadá totiž človeka, ktorý sa jej bude starať o jej profil na Instagrame, Twitteri či iných sociálnych sieťach. Uchádzač bude mať skrátka na starosti komunikáciu so svetom v digitálnom prostredí.

Podľa inzerátu uvedeného na oficiálnej stránke kráľovského domu bude mať manažér sociálnych sietí britskej kráľovnej na starosti okrem miliónového Instagramu, Twitteru či Facebooku aj samotnú webstránku. Týždenne by mal odpracovať 37,5 hodiny priamo z kancelárie Buckinghamského paláca počas pracovných dní.

Nový správca kráľovských sociálnych sietí sa rovnako bude zúčastňovať aj všetkých oficiálnych návštev a podujatí nielen kráľovnej, ale aj ostatnej kráľovskej rodiny po celom svete, ktoré bude mať za úlohu dokumentovať.

Asi každého však zaujíma samotný plat. Kráľovná ponúka úctyhodných 30 000 libier ročne, čo je v prepočte viac ako 34 000 €. Ak máš však záujem o túto pozíciu, mal by si sa poponáhľať. Prihlásiť sa je možné len do nadchádzajúcej nedele 26. mája.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Domov
Zdieľať
Diskusia