Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2019, 10:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vo finále Game of Thrones hviezdili plastové fľaše, ktoré zabudli ukryť. Po Starbuckse sme sa dočkali ďalšieho trapasu

Vo finále Game of Thrones hviezdili plastové fľaše, ktoré zabudli ukryť. Po Starbuckse sme sa dočkali ďalšieho trapasu
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Game of Thrones si zrejme zo svojich divákov uťahuje.

Záverečná séria Game of Thrones nahnevala viac ako milión ľudí. Túto hranicu už prekonala petícia, ktorej cieľom je natočiť 8. sériu nanovo s kompetentnými scenáristami, čo sa samozrejme nestane, ale tvorcovia seriálu aspoň vidia, ako legendárnu šou podľa mnohých pokazili.


Aj keď sa posledná séria točila dva roky a diváci čakali fenomenálne zakončenie, opak bol pravdou. Už v jej polovici sa mnohí užívatelia na sociálnych sieťach chytali za hlavy, pretože štáb zabudol z jednej scény odstrániť Starbucks pohár, a tak Daenerys oslavovala víťazstvo nad Night Kingom spoločne s bylinkovým čajom zo známeho reťazca.

Fanúšikovia vtedy nadávali, že tento pohár len podčiarkuje kvalitu poslednej série, ale to zrejme nečakali, že v záverečnej časti na nich budú čakať nezbedné plastové fľaše. Ak si ju ešte nevidel, nič závažné ti nevyspoilujeme, keď sa pozrieš na tieto fotografie zo seriálu a zbadáš, že vedľa Samwella Tarlyho a potom aj vedľa Davosa zostali plastové fľaše s vodou, ktorými sa zrejme počas natáčania osviežovali. 

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia