Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2019, 14:37
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Karel Gott sa ukázal v raperskom outfite od Balenciaga, Vetements a Versace v celkovej hodnote 4 500 €

MÓDA BALENCIAGA VERSACE
Uložiť Uložené

Božský Kája sa na jeden z koncertov Leoša Mareša v O2 aréne prichystal skutočne svedomito.

Včera sa odohral v poradí druhý z trojice koncertov Leoša Mareša v 02 aréne, ktoré si fanúšikovia domácej kultúry budú určite pamätať ešte veľmi dlho. Rovnako ako asistujúci Karel Gott. Ten sa okrem svojho božského hlasu blysol aj skutočne nezabudnuteľným outfitom, aký by sme skôr očakávali u jeho oveľa mladších kolegov z brandže.

V spolupráci s pražským obchodom s luxusným oblečením The Brands vystúpil v kúskoch od Balenciaga, Vetements a Versace. Jeho outfit pozostával z džínsovej bundy s graffiti tematikou od Balenciaga (1600 €), mikine od Vetements (800 €) a teplákoch od rovnakej značky (700 €).

Na nohách mal obuté tenisky Chain Reaction od Versace (800 €) a stajlista mu neodpustil ani vyflexený prívesok s charakteristickou medúzou od rovnakej luxusnej značky (500 €). Svetový look, aký mu môžu závidieť aj americkí raperi vyšiel Božského Káju dokopy skoro na 4500 €.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karel Gott (@officialkarelgott) on

Domov
Zdieľať
Diskusia