Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Novým Batmanom by sa mal stať Robert Pattinson známy zo ságy Twilight

Novým Batmanom by sa mal stať Robert Pattinson známy zo ságy Twilight
Zdroj: Warner Bros. Pictures / DC
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

Bol by si s takýmto výberom spokojný?

Od sex symbolu po symbol netopiera. Takto označuje potencionálneho Batmana Roberta Pattinsona portál Variety, podľa ktorého zdrojov už hercovi agenti aktívne vyjednávajú jeho možné zapojenie do novej snímky s Batmanom pod taktovkou Matta Reevesa (Planet of the Apes).

Žezlo ochrancu Gothamu naposledy držal talentovaný herec i režisér Ben Affleck. Toho sme v úlohe Batmana mohli vidieť v trojici filmov. Konkrétne išlo o Batman vs. Superman: The Dawn Of Justice, Suicide Squad a Justice League.

Affleck sa koncom tohtoročného januára k premiére novej Batmanovky vyjadril s radostnými slovami, no zároveň potvrdil, že už s ním vo filme počítať nemôžeme. Ešte pred jeho vyjadrením a predovšetkým po ňom sa komiksoví nadšenci dohadovali o tom, kto asi tak stvárni najbližšieho Batmana.

Novým Batmanom by sa mal stať Robert Pattinson známy zo ságy Twilight
Zdroj: Warner Bros. Pictures / DC

Ak sú informácie portálu Variety správne, čerstvým ochrancom mesta Gotham, v ktorom sa vždy hemžilo množstvo zločincov, sa stane práve Robert Pattinson. Warner Bros. sa k tejto možnosti síce zatiaľ nevyjadril, ale zdroje blízke Variety prezradili, že Pattinson je voľbou číslo jedna a vyjednávanie so štúdiom by malo byť už čoskoro ukončené.

Pattinsona si mohol naposledy vidieť napríklad vo festivalovej dráme Damsel (2018) či v dobrodružnom filme The Lost City of Z (2016). Celosvetovo ho určite ale najviac preslávila pomerne kritizovaná sága Twilight, kde stvárnil upíra Edwarda Cullena. 

Od Twilightu sa však Pattinson posunul skutočne ďaleko a ako herec naozaj dozrel, o čom svedčí aj fakt, že si ho do svojho pripravovaného projektu vybral sám Christopher Nolan. Dátum premiéry nového Batmana je predbežne stanovený na 25. jún (červen) 2021.

Takto nejak by mohol vyzerať nový Batman podľa predstavy umelca menom BossLogic

Anketa:
Robert Pattinson ako Batman?
Skvelá správa
Dám mu šancu
Som sklamaný
Skvelá správa
15 %
134 Hlasov
Dám mu šancu
48 %
439 Hlasov
Som sklamaný
38 %
346 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia