Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2019, 12:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Je čas vytiahnuť postupovú kalkulačku? Ak chceme mať osud vo vlastných rukách, dnes musíme Nemecko poraziť

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

O 20:15 nás čaká náročný duel s Nemeckom, do ktorého však budeme nastupovať ako mierny favorit.

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou tri najnáročnejšie zápasy základnej časti domáceho šampionátu, na ktorej predviedla skvelé výkony. Všetci môžeme byť právom hrdí, keďže na hru našich chlapcov sa pozerá viac než príjemne, netreba však zabúdať na to, že štvrťfinálové ambície sú aj o bodoch. 

Zatiaľ máme na konte 3 body vďaka prekvapivej výhre proti výberu USA, v zápase s Fínskom a Kanadou sa nám nepodarilo získať žiadne, aj keď sme k nim boli blízko. 

Odporúčané
Toto sú fanúšičky našej reprezentácie. Nielen slovenský hokej je na MS 2019 krásny Toto sú fanúšičky našej reprezentácie. Nielen slovenský hokej je na MS 2019 krásny 13. mája 2019, 13:24

Čakajú nás ešte 4 zápasy, menovite s Francúzskom, Dánskom, Veľkou Britániou a Nemeckom. Aj keď ide o tie papierovo jednoduchšie duely a ešte nechceme robiť zbytočný poplach, je treba myslieť na to, že dnešné stretnutie s posledným menovaným Nemeckom by sme mali vyhrať. Teda v prípade, že chceme ešte o vlastnom osude rozhodovať sami.

Dôvod je jednoduchý, tomuto súperovi sa v troch zápasoch proti tým najslabším tímom podarilo ukoristiť víťazstvo a ak by pridali výhru proti Slovensku v riadnom hracom čase, miesto vo štvrťfinále by už mali prakticky zaručené s 12 bodmi.

A to aj s prihliadnutím na fakt, že Nemcov ešte čakajú 3 náročné duely s USA, Kanadou a Fínskom. Tie by mohli s pokojom prehrať, keďže my by sme v najlepšom prípade mohli získať rovnakých 12 bodov a o štvrtom mieste by rozhodoval vzájomný zápas

Odporúčané
Ako reagujú na MS v hokeji slovenské značky? Nechýbajú zľavy, akcie, bizarnosti aj vkusné reklamy so známymi tvárami Ako reagujú na MS v hokeji slovenské značky? Nechýbajú zľavy, akcie, bizarnosti aj vkusné reklamy so známymi tvárami 9. mája 2019, 16:44
Domov
Zdieľať
Diskusia