Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2019, 13:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Trnavské námestie ovládne párty až do rána. Festival Lovely Experience plný laserov a zahraničných DJov bude nezabudnuteľný

Trnavské námestie ovládne párty až do rána. Festival Lovely Experience plný laserov a zahraničných DJov bude nezabudnuteľný
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

O hudobný lineup sa postarajú Richard Durand, Inkwall či Conducta a nebude chýbať ani silent disco.

Už 25. mája zažije Trnava festival, ktorý jej môže závidieť každé mesto. Lovely Experience sa totiž uskutoční priamo v srdci mesta pod holým nebom, na Trojičnom námestí, pričom sa môžeš tešiť na nálož elektronickej hudby od Richarda Duranda, Conducta či mnohých ďalších sprevádzanej audiovizuálnou show a svetelnými inštaláciami. Jednoducho všetko, čo k poriadnemu multimediálnemu festivalu patrí.

Jedinečné vystúpenia počas dňa budú na hrane ľudských síl a všetko bude doplnené nezabudnuteľnou laserovou show, ktorá vyvrcholí veľkolepým videomappingom na ikonickej Mestskej veži.

Lovely Experience sa v Trnave koná každý rok, jeho zakladateľ Matúš Izakovič však na tlačovke prisľúbil, že tentokrát bude omnoho väčší a 25. mája ťa na hlavnom trnavskom námestí čaká skutočne nezabudnuteľný zážitok.

Cieľom Lovely Experience je doručiť úžasný zážitok pre všetky zmysly. Trnavská noc zážitkov preto prinesie radosť pre zrak, sluch, no aj dotyk. Svetelnú inštalácia v divadle budeš môcť kontrolovať vlastným dotykom a videomapping na Mestskej veži či v Divadle Jána Palárika zasa uchváti tvoje oči.

Tešiť sa môžeš napríklad na sofistikovanú inštaláciu plnú 92 zrkadiel, nad námestím budú zasa tancovať akrobati. Multimediálny festival v Trnave tak bude niečím, čo si ešte nezažil. Dohromady uvidíš takmer 50 audiovizuálnych inštalácií a umeleckých vystúpení.

A samozrejme, nemôžeme zabudnúť ani na hudbu. Minule Trnavu ovládli obrovské mená slovenskej elektronickej scény a prišiel DJ EKG, ktorého svojským dnb štýlom doplnila Changing Faces. Tentokrát je však lineup ešte intenzívnejší.

Z Holandska do Trnavy dorazí kráľ súčasného trance Richard Durand s vlastným setom, o house a garage sa postará britská DJ legenda Conducta, z Česka zasa dorazia wz_harmlessyouth. Slovenský support dorazí od mien Lixx, Inkwall, Stame, Apple & Stone či :Subteraz.

Trnavu ovládne párty priamo na námestí plná laserov a akrobacie. Festival Lovely Experience ti dá zážitok na celý život
Trnavu ovládne párty priamo na námestí plná laserov a akrobacie. Festival Lovely Experience ti dá zážitok na celý život

Samozrejme, párty až do rána na námestí musí rešpektovať nočný kľud, čo má však Lovely Experience vyriešené šikovným spôsobom. Silent disco párty od 22:00 bude poriadnym zážitkom, keďže celé námestie si bude tanečný ošiaľ vychutnávať v úplnom tichu až do 4:00 ráno.

Trnavskú noc zážitkov v podobe multimediálneho festivalu Lovely Experience by si 25. mája určite nemal vynechať a čo je ešte lepšie, vstup na párty na námestí je úplne zadarmo a vstupenky budeš potrebovať len na jedinečné vystúpenie v trnavskom divadle, na interiérové inštalácie a silent disco párty, ktorá je predzvesťou silného ravu až do rána.

Domov
Zdieľať
Diskusia