Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s AXE
4. júna 2019, 16:54
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Gogo ťa chce vidieť trpieť. Rozbieha výzvu pre najodvážnejších otužilcov, môžeš vyhrať výlet na Island a zdravé sebavedomie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V spolupráci s AXE si Gogo pripravil súťaž, ktorej sa však budú môcť zúčastniť len tí najodvážnejší.

Nedávno vydal Gogo novú skladbu, ktorej cieľom bolo v prvom rade poukázať na to, že zdravé sebavedomie konzumáciou alkoholu nikdy nezískaš. Práve naopak, s veľkou pravdepodobnosťou zo seba urobíš hlupáka a hanbiť sa budeš ešte viac. Zároveň však teraz prichádza s nápadom, ako tvoje sebavedomie posilniť oveľa efektívnejším spôsobom. 

Dokonca sa pri tom aj zabavíš a môžeš vyhrať hodnotné ceny. Hovorí sa, že kľúčom k zdravému sebavedomiu je najmä opustenie komfortnej zóny. Gogo ťa preto vyzýva, aby si začal otužovať.

Zabudnúť na 30 dní na teplú vodu nebude jednoduché, ale keď túto výzvu zvládneš, nepoďakuje ti len tvoje sebavedomie, ale aj telo. Budeš sa cítiť fyzicky lepšie, budeš mať viac energie, testosterónu a lepšiu imunitu, spánok aj náladu.

Odporúčané
Koľko promile Slováci nafúkali v piatok v centre mesta? Koľko promile Slováci nafúkali v piatok v centre mesta? 2. mája 2019, 18:38

No a aby toho nebolo málo, ešte môžeš vyhrať Gogov merch, AXE balíčku aj zájazd pre dve osoby na Island. Pravidlá však nie sú úplne jednoduché, táto výzva je pre skutočných odvážlivcov. Najprv si sprav selfie po tom, ako vylezieš z ľadovej sprchy. Gogo chce vidieť emócie. Hoď si ju do instagramových príbehov, označ @axe_czsk a použi hashtag #ICECHILLCHALLENGE.

Do výzvy sa zapojí aj samotný youtuber, a to 1. júna. Celá súťaž však prebieha do 18. augusta, takže máš na tvorbu selfie dosť času. Po celý čas bude svoje pocity mapovať na vlastných Stories, takže sa možno dočkáš nejakých tipov, ako to zvládať lepšie. Viac informácií ešte nájdeš na stránke súťaže nazdravesebavedomie.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia