Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2019, 10:29
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Čarodejnica Angelina Jolie sa vracia prvom traileri pre pokračovanie temnej fantasy rozprávky Maleficent

Čarodejnica Angelina Jolie sa vracia prvom traileri pre pokračovanie temnej fantasy rozprávky Maleficent
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Disney zverejnilo debutové zábery zo snímky Maleficent: Mistress of Evil.

O pokračovaní temnej rozprávky Maleficent s rohatou čarodejnicou Angelinou Jolie sa v poslednom období príliš nehovorilo, no to bolo asi tým, že sa na snímke poctivo pracovalo najprv počas natáčania a následne aj vo váze post-produkcie. Dátum premiéry sa však už pomaličky blíži, a tak bolo iba otázkou času, kedy sa konečne dočkáme nejakých tých lákavých záberov. No a tie teraz skutočne dorazili.

Spoločnosť Disney totiž vypustila do sveta čerstvý teaser trailer pre snímku Maleficent: Mistress of Evil, v ktorej si okrem vyššie spomínanej Angeliny zopakuje svoju úlohu princeznej Aurory aj Elle Fanning. Dosť už ale bolo rečí, vychutnaj si ukážku.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude odohrávať niekoľko rokov po udalostiach z jednotky a môžeme predpokladať, že sa v jeho centre opäť ocitne najmä vzťah temnej čarodejnice s mladou princeznou, ktoré vytvoria akúsi alianciu a postavia sa novým protivníkom v boji za ochranu nielen magických tvorov.

Režíruje Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Kon-Tiki), za scenárom stojí Linda Woolverton (animák The Lion King), Micah Fitzerman-Blue aj Noah Harpster (obaja The Motel Life), no a z hercov sa ďalej objaví napríklad Michelle PfeifferChiwetel EjioforSam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple či Lesley Manville. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 17. októbra (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia