Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 23:03
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slovenskí fanúšikovia vypískali kanadskú hymnu a na ľad hádzali mince. Tesnú prehru národ nedokázal zniesť

ŠPORT
Uložiť Uložené

Neslušní fanúšikovia nedokázali ostať nad vecou.

Slovensko v pondelok absolvovalo náročný hokejový zápas s Kanadou, ktorý sa po úpornom boji bohužiaľ neskončil zdarne. Slovenská bránka v posledných stotinách zápasu schytala rozhodujúci gól, ktorý zaklincoval víťaznú pozíciu Kanady v nešťastnom stave 5:6.

Intenzívny hokejový zážitok však Slováci nedokázali prežiť celý v športovej nálade a ku koncu sa pocity v hľadisku rýchlo zvrtli. Po rozhodujúcom góle sa z tribún na niekoľko minút začalo ozývať hlasné nespokojné pískanie, ktoré bolo ešte hlasnejšie pri víťaznej kanadskej hymne.

Odporúčané
Ani fantastický výkon Slovensku na výhru v zápase s Kanadou nestačil Ani fantastický výkon Slovensku na výhru v zápase s Kanadou nestačil 13. mája 2019, 22:44

Po ľade navyše začali Slováci hádzať mince, svoje si teda odniesli aj rozhodcovia, a nekultúrnosť našich fanúšikov spomenuli aj komentátori, ktorí takisto vyjadrili nechuť nad domácim publikom.

Podpora Slovákov bola počas celého zápasu mimoriadne intenzívna a nervy mnohých napäté, no ku koncu sa naša fanúšikovská základňa zachovala skutočne zahanbujúco pre celé Slovensko.

Chlapci, ďakujeme za nádherný hokej!

Slovenskí fanúšikovia vypískali hymnu a po ľade hádzali mince. Tesnú prehru národ nedokázal zniesť
Slovenskí fanúšikovia vypískali hymnu a po ľade hádzali mince. Tesnú prehru národ nedokázal zniesť Zdroj: TASR – Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia