Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 17:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zdrogovaná žena sa vlámala do domu, hladkala psa, umyla riad a potom odišla. Majiteľ na ňu radšej zavolal políciu

ZAUJÍMAVOSTI DROGY PES
Uložiť Uložené

Majiteľ zostal nečakanou návštevou poriadne zaskočený.

Policajti z okresu Vinton County v americkom štáte Ohio museli pred pár dňami zasahovať v bizarnej situácii, keď ich privolal majiteľ nehnuteľnosti, pretože sa mu niekto vlámal do domu.

Mužom zákona nahlásil krátko po deviatej ráno, že mu cudzia žena vnikla do domu, v obývačke si sadla na pohovku, začala mu hladkať psa a keď sa napokon zdvihla, zašla do kuchyne a poumývala riad.

Zdrogovaná žena sa vlámala do domu, hladkala psa, umyla riad a potom odišla. Majiteľ na ňu radšej zavolal políciu
Zdroj: Pixabay

Majiteľ domu nevedel, čo si má v nezvyčajnej situácii počať, pretože žena sa podľa neho správala zvláštne a zrejme mohla byť pod vplyvom nejakej návykovej látky. Policajti majiteľa domu vypočuli a medzitým zaregistrovali hlásenie o rovnakej podozrivej žene vyklopkávajúcej na dvere viacerých nehnuteľností v okolí.

Strážnik ju preto oslovil a vyžadoval vysvetlenie jej správania, na čo reagovala, že už dva dni nespala a policajtovi poskytla falošné meno. Skončila v putách a na krku má momentálne obvinenie z vlámania, pričom aj strážnik potvrdil, že žena bola na prvý pohľad pod vplyvom drog.

Domov
Zdieľať
Diskusia