Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 16:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bežec v preteku na 400 metrov doskočil do cieľa, aby ho vyhral. Nikto takéto zakončenie nečakal

ŠPORT BEH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Infinite Tucker sa nezľakol a po svoje víťazstvo si doskočil.

Na regionálnom americkom atletickom šampionáte Southeastern Conference Track and Field Championships sa v behu na 400 metrov cez prekážky predstavil Infinite Tucker. Bežec s menom ako superhrdina napokon potvrdil, že takéto hrdinské vlohy naozaj má, pretože pár metrov pred cieľovou čiarou predviedol skok snov.


Jeho súper Robert Grant vyzeral tak, že v poslednej chvíli nabral druhý dych a mohol by ohroziť Tuckerove víťazstvo. Hodil sa preto dopredu ako Superman a cieľovú čiaru preletel ako prvý, na svoje konto si pripísal víťazstvo a Grantovi zostali len oči pre plač.

V rozhovore krátko po pretekoch Tucker povedal, že keď preskočil poslednú prekážku, všimol si, ako ho v cieli čaká mama, a tak sa len rozbehol a urobil to, čo mu v poslednej chvíli napadlo. Skok si okamžite obľúbili ľudia na sociálnych sieťach a Infinite si aj vďaka svojmu menu získal prezývku Superman. Zrejme  o ňom ešte budeme počuť.

Odporúčané
Takto rozbehali New Balance influencerov v Bratislave s kampaňou „Run Your Way“. Zúčastnili sa aj Yaksha a Naty Kerny Takto rozbehali New Balance influencerov v Bratislave s kampaňou „Run Your Way“. Zúčastnili sa aj Yaksha a Naty Kerny 1. októbra 2023, 11:30


Domov
Zdieľať
Diskusia