Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2019, 11:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vulgárna fanúšička je hitom internetu, Freshnews moderuje psík

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Sleduj prehľad noviniek za uplynulých pár dní.

Snáď si si už zvykol, že sme slovenské Freshnews presunuli na pondelok, takže poďme rovno na to. Aktuálne žijú Slováci v prvom rade hokejovými majstrovstvami sveta, ktoré hostí práve naša krajina. Zároveň sa nám zatiaľ darí podávať kvalitné výkony, čo sme dokonca potvrdili ziskom troch bodov proti silnejšiemu USA. 

Internetom sa však okrem výsledkov šíri aj video vulgárnej fanúšičky, ktorá síce pravdepodobne nepovedala rýdzu nadávku, skôr sa k nej len priblížila, aj napriek tomu je tento úlovok réžie hitom.

Už tradične nás potešili aj hudobné novinky a obzvlášť Gleb, ktorý predstavil nový videoklip a taktiež spustil predpredaj albumu Gauč Storytelling

Dovieš sa však aj oveľa viac noviniek z domova a zo sveta, ktoré ti tentokrát prinášajú Becca, Filip a štvornohý Cosmo. Na záver si ešte vychutnaj reportáž z narodeninovej oslavy hotelu Kempinski. 

Domov
Zdieľať
Diskusia