Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 13:08
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Perverzný učiteľ sa cez online komunikáciu pokúša vyzliecť 16-ročnú študentku

Perverzný učiteľ sa cez online komunikáciu pokúša vyzliecť 16-ročnú študentku
Zdroj: Vertigo Média
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Angličtinár dostane v maďarskej dráme Nebezpečné city zálusk na mladú Eszter.

Miestny angličtinár, do ktorého sú zaľúbené mnohé spolužiačky 16-ročnej hrdinky Eszter, sa rozhodne presťahovať do Londýna. Ešte predtým ale nadviaže online kontakt so svojou študentkou. Ich vzťah po istom čase prerastie do erotického napätia a mladé dievča si začne uvedomovať, že sa zaplietla do veľmi rizikovej hry.

Maďarská dráma Nebezpečné city bola v roku 2018 na festivale Montréal World Film Festival nominovaná v kategórii First Fiction Films Competition. Obsahom sa zamerala na svet tínedžerov, kde môžeme pozorovať mnohé úskalia mladých, vrátane nepríjemnej šikany od spolužiakov.

Dráma s pozoruhodným originálnym názvom, v českom preklade Doufám, že příště umřeš :-), mala u našich južných susedov premiéru už 13. septembra (září) 2018, no na Slovensku sa do kín dostala až 2. mája (květen) tohto roku. Nebezpečný svet v online priestore je pomerne lákavou kinematografickou témou a zdá sa, že našim maďarským susedom sa v tomto prípade podarilo trafiť do čierneho.

Film režíroval Mihály Schwechtje a hlavnej postavy sa zhostila mladá herečka Szilvia Herr. Tá v snímke stvárnila stredoškoláčku Eszter, ktorá ešte len spoznáva zákutia intímneho života, čím sa dostane do blízkosti učiteľa zneužívajúceho jej tínedžerskú naivnosť.. Nepríjemnosti ju však budú čakať aj zo strany spolužiakov vyžívajúcich sa v šikane slabších jedincov.

Domov
Zdieľať
Diskusia