Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2019, 19:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gleb a Yaksha robia biznis vo vietnamskej štvrti, sleduj nový klip. Už tento mesiac vychádza album Gauč Storytelling

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Po obrovskom úspechu albumu Lavička Pimpin z roku 2017 sa teraz fanúšikovia Gleba dočkajú ďalšieho. Ešte predtým sleduj skvelý videoklip.

Glebov ďalší sólový album s názvom Gauč Storytelling vychádza 24. mája, už tradične pod hlavičkou FCK THEM. Dnes sme sa zároveň dočkali aj videoklipu ku skladbe z tohto projektu a podobne ako v predošlých prípadoch, pri Glebovi konštatujeme, že ide o ašpiranta na najlepší slovenský vizuál roka 2019. 

Tentokrát sa natáčanie odohrávalo v pražskej „vietnamskej štvrti“ SAPA. Okrem Gleba si v klipe na vec GO GO GO zahrala aj hlava labelu FCK THEM Yaksha a my máme možnosť dvojicu vidieť, ako robí uličný biznis z kufra a počíta peniaze. O skvelé spracovanie sa postarali režisér Juraj Mráz, kameraman Marián Ontko a zvyšok tímu. 

 
Pochvala patrí hudobnému producentovi Komanderovi, s ktorým to Glebovi ladí dlhodobo viac než dobre. Do pozornosti ešte dávame informáciu, že v dňoch 31. mája a 1. júna sa v bratislavskom MMC uskutoční dvojica release shows, pričom tá prvá je už beznádejne vypredaná. Ak si chceš poistiť svoj lístok na prvý jún, odporúčame zakúpiť vstupenku v predpredaji.
 
Domov
Zdieľať
Diskusia