Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2019, 20:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Putin sa po konci hokejového zápasu potkol a spadol. Predtým však v exhibícii nastrieľal 8 gólov

ŠPORT HOKEJ RUSKO VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský prezident si opäť schuti zastrieľal.

Ruský prezident Vladimir Putin sa pravidelne zúčastňuje hokejovej exhibície v meste Soči. Inak tomu nebolo ani pred pár hodinami, keď si Putin obliekol hokejovú výstroj a spoločne s ministrom obrany či bývalými hokejistami z NHL ako Pavel Bure či Viačeslav Fetisov si zakorčuľovali a zastrieľali.

Samozrejme, tempo nebolo súťažné a malo ísť o radosť z hry, ktorú si Putin naozaj užil, pretože dokopy nastrieľal až 8 gólov. Ruský prezident sa však postaral o menší rozruch krátko po skončení zápasu, keď sa šiel okružným kolom poďakovať všetkým fanúšikom na tribúne.

Nanešťastie, Putin si nevšimol červený koberec, ktorý bol položený na kraji ľadovej plochy, a tak sa o koberec potkol a spadol. Spoluhráči ho hneď postavili na nohy a prezident okružné kolo úspešne dokončil, aj keď na sociálnych sieťach sa hneď rozbehla bujará diskusia o tom, ako celý pád prebiehal.

Domov
Zdieľať
Diskusia