Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2019, 1:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vrátia sa niekedy Chris Evans a Robert Downey Jr. do MCU v ďalších marveláckych filmoch?

Vrátia sa niekedy Chris Evans a Robert Downey Jr. do MCU v ďalších marveláckych filmoch?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Režiséri majú v prípade oboch hercov pomerne jasno.

Pokiaľ patríš medzi fanúšikov marveloviek, určite ťa zaujíma, či ešte niekedy uvidíme skvelého Roberta Downeyho Jr. v role Tonyho Starka alias Iron Mana. Jeden z úplne prvých členov Avengers nám totiž v Endgame musel dať zbohom a nadšenci z celého sveta pevne dúfajú, že by sa mohol časom zase dostať na scénu.

Joe Russo, jeden z dvojice režisérov, však túto možnosť celkom jasne znegoval. Počas nedávnej diskusie s Brandonom Davisom z portálu ComicBook Russo diskutoval o možnosti návratu Iron Mana a jeho odpoveď na potenciálny návrat neznie príliš sľubne. „Tony je mŕtvy, viete? Pre Roberta to je záverečná. Skončil,“ vyjadrili sa zreteľne Joe Russo.

Aké sú šance Roberta Downeyho Jr. a Chrisa Evansa na návrat do sveta Marvelu?
Aké sú šance Roberta Downeyho Jr. a Chrisa Evansa na návrat do sveta Marvelu? Zdroj: Marvel Studios

Univerzum Marvelu samozrejme obsahuje nespočetné množstvo skvelých hrdinov, ktorí nám dokonca svoju tvár na filmovom plátne ešte vôbec neukázali. Zmierenie s odchodom Roberta Downeyho Jr. by preto nemalo byť tak náročné. A ako sa hovorí, v najlepšom treba skončiť.

Podobne vysoko nepravdepodobné pokračovanie sa ďalej týka aj Chrisa Evansa, ktorý dlhé roky stvárňoval Captaina Americu. Na otázku o možnom návrate Evansa reagoval Joe Russo nasledovne: „Nie, to si nemyslím. Chris je veľmi emotívnou osobou. Pokiaľ ho sledujete na Twitteri, možno vidíte, aké je to evidentné – do všetkého, čo povie, dáva emócie – ale mám pocit, že tieto dvere už zavrel a emocionálne sa posunul smerom ďalej.

Záverom však Joe k jeho emocionálnemu posunu dodal slovné spojenie „for now“ (nateraz), čím naznačil, že do budúcna nič nevylučuje. Veľkú dôležitosťou by sme ale tejto poznámke nedávali. O osobitnom prínose Roberta Downeyho Jr. a príhodách z natáčania sa viac dočítaš v rozhovore Pavlom Kacerlem, ktorý dlhé roky pracoval pre Marvel.

Anketa:
Budú ti Robert Downey Jr. a Chris Evans chýbať?
Určite, ale niekedy museli skončiť
Áno, mohli ešte pokračovať
Nie, Chrisa Evansa a jeho postavu som nemal v obľube
Nie, Roberta Downeyho Jr. a jeho postavu som nemal v obľube
Nie, prekážali mi obaja
Určite, ale niekedy museli skončiť
46 %
2496 Hlasov
Áno, mohli ešte pokračovať
50 %
2674 Hlasov
Nie, Chrisa Evansa a jeho postavu som nemal v obľube
3 %
147 Hlasov
Nie, Roberta Downeyho Jr. a jeho postavu som nemal v obľube
1 %
31 Hlasov
Nie, prekážali mi obaja
1 %
35 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia