Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2019, 23:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vulgárna hokejová fanúšička zabáva Slovákov. Rýdzo slovensky si zrejme zanadávala po spálenej šanci

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO USA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kameraman zachytil fanúšička v najlepšej možnej chvíli.

Ak si dnes pozorne sledoval priamy prenos zápasu medzi Slovenskom a Spojenými štátmi americkými, určite po niekoľkých minútach zápasu nemohla uniknúť reakcia jednej z fanúšičiek v hľadisku. Slovenskí hokejisti si vypracovali dobrú šancu a už to chvíľu vyzeralo, že padne gól a budeme môcť vrieskať pri svojich televíznych obrazovkách aj na štadióne, ale napokon puk za bránkovú čiaru neprešiel. 

Kameraman preto v tej chvíli blúdil po tribúne a hľadal reakcie fanúšikov, ktorí boli pochopiteľne nahnevaní zo spálenej príležitosti. Našiel zrejme tú najlepšiu možnú fanúšičku, pretože pani v čiernom tričku a červenom zvršku sa najskôr rozhorčila na zmarenej šanci, aby potom zalomila a rýdzo slovensky si zrejme vzdychla „Do pi.i“. 

Odporúčané
Slovensko víťazí po fantastickom výkone v zápase s USA Slovensko víťazí po fantastickom výkone v zápase s USA 10. mája 2019, 22:32

Na druhej strane, časť ľudí v komentároch upozornila, že pani mohla pokojne zakričať „Do prčíč“, ale povedzme si otvorene, kto by sa v tak emočne vybičovanom zápase dokázal ovládať a zmierniť svoj slovník, keď mohli Slováci streliť gól.

Domov
Zdieľať
Diskusia