Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s AXE.
13. mája 2019, 11:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gogo má v rapovom videoklipe tetovania na tvári, zlaté retiazky a dredy

HUDBA
Uložiť Uložené

V spolupráci s AXE pripravil Gogo novú skladbu, ktorej cieľom je v prvom rade bojovať proti názoru, že alkohol je správny nástroj na dodanie sebavedomia.

Gogo už má na svedomí hneď niekoľko hudobných počinov, pričom aj on sa priklonil k rapovému žánru, ktorý v súčasnosti funguje suverénne najviac. Tentokrát v spolupráci so značkou AXE prichádza s novinkou, ktorej cieľom je poukázať v prvom rade na to, že alkohol by nemal byť nástroj na zvyšovanie sebavedomia.

Práve naopak, jeho nadmerná konzumácia spôsobuje klamlivé vnímanie reality. Celý odkaz klipu spočíva v tom, ako sa vidí Gogo, keď je opitý a ako ho vidia ostatní. Platí totiž, že zdravé sebavedomie môžeš nadobudnúť aj oveľa jednoduchšie a zároveň sa nemusíš báť toho, že by si sa musel ty alebo niekto iný za teba hanbiť. 

Odporúčané
Koľko promile Slováci nafúkali v piatok v centre mesta? Koľko promile Slováci nafúkali v piatok v centre mesta? 2. mája 2019, 18:38

O tvorbu vizuálu sa v tomto prípade postaral Petr Simon s tímom Stink Films, ktorý má na svedomí hneď niekoľko rapových klipov na svetovej úrovni. Hudobnú produkciu doplnil Viktor Hazard a samotná myšlienka vychádza z AXE, čo je dokonca uvedené aj na featuringu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia