Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Pilsner Urquell.
11. mája 2019, 12:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Refresher Vlog: Šajmo vs. Barbora! Kto vypil pivo rýchlejšie?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj ďalší Refresher vlog, s ktorým sme tentokrát zavítali na bratislavský Majáles, kde sme si vyskúšali preteky v pití piva aj školu čapovania.

Vždy s radosťou dávame verejnosti možnosť nahliadnuť do nášho fungovania a dnes sme sa rozhodli ukázať ti naše piatkové popoludnie po pracovnej dobe. Tentokrát sme navštívili bratislavský Majáles, kde sme sa stretli s moderátorkou Barborkou, ktorá sa na pár dní vrátila z Rigy, kde študuje v rámci programu Erazmus. 

Vo vlogu sa teda dozvieš, ako jej to ide, v prvom rade však uvidíš jej spoločný súboj so Šajmom, v ktorom si zmerali sily v disciplíne s pollitrovým pohárom piva Pilsner Urquell. To si ešte pred pretekmi načapovali spoločne s profesionálom v rámci školy čapovania, takže išlo o zážitok so všetkým, čo k tomu patrí. 

Kto zvíťazil už zistíš v samotnom videu, kde ti predstavíme aj zopár našich kolegov a tiež samotný Majáles v hlavnom meste. Do komentárov nám pokojne napíš, čo by si chcel ešte v rámci vlogov vidieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia