Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2019, 10:12
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Takto vyzerá Hlavná stanica v Bratislave po vynovení. Pred majstrovstvami ju kompletne vyčistili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vynoveniu sa nevyhla ani stanica vo Vinohradoch.

Majstrovstvá sveta v hokeji dnes oficiálne začínajú prvými zápasmi. V Košiciach proti sebe nastúpia hokejisti Fínska a Kanady, naši chlapci si zmerajú sily s USA. V Bratislave zas uvidíme Rusko proti Nórsku a Česi nastúpia proti Švédsku.

Fanúšikovia z rôznych kútov sveta pocestujú do najväčších miest Slovenska, aby si vychutnali zápasy svojich reprezentantov. A práve to je jeden z hlavných dôvodov, prečo sa narýchlo prerábala Hlavná stanica v Bratislave – aby sme „hokejových turistov“ neodradili hneď pri výstupe z vlaku.

Bratislavská Hlavná stanica aj stanica vo Vinohradoch prešli zmenami. Železnica nechala vyčistiť obklad stanice, vyčistili sklenené plochy, vymaľovali vykurovacie telesá, osadili sadrokartón medzi reštauráciou a čakárňou a tak ďalej. Železnice na čiastkové úpravy na Hlavnej stanici minuli viac ako 380-tisíc eur, približne rovnakú sumu investovali aj do stanice vo Vinohradoch. Ako hodnotíš úpravy?

Späť
Zdieľať
Diskusia