Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2019, 20:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Disney oznámilo premiéry ďalších 3 Star Wars filmov. Pokračovania Avatara sa opäť odkladajú

Disney oznámilo premiéry ďalších 3 Star Wars filmov. Pokračovania Avatara sa opäť odkladajú
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Dorazili nečakané novinky od myšiaka!

Budúcnosť filmového sveta Star Wars po snímke Star Wars: The Rise of Skywalker bola doposiaľ zahalená rúškom tajomstva, to sa však dneškom mení. Štúdio Disney totiž z ničoho nič ohlásilo dátumy ďalších troch filmov z preďalekej galaxie. Uvidíme ich 16. decembra (prosinec) 2022, 20. decembra 2024 a 18. decembra 2026.

Zatiaľ síce nie je jasné, o aké filmy konkrétne ide, no predošlé správy o menšej pauze po Epizóde IX evidentne neklamali. Aj keď, až také strašné to nakoniec nebude. Ako už navyše nejakú dobu vieme, režisér Rian Johnson (Looper, Star Wars: The Last Jedi) chystá celkom novú Star Wars trilógiu, zatiaľ čo producenti a scenáristi Weiss s Benioffom (Game of Thrones) majú zasa na starosti úplne inú ságu z tohto sveta.

Nečakané novinky od Disney sa však dotkli aj Avatarov, na ktorých momentálne stále pracuje slávny James Cameron. A ak si si myslel, že si Avatara 2 vychutnáš v kine už budúci rok, môžeš rovno zabudnúť. Premiéry Avatarov boli totiž opäť odsunuté. Dvojku teda uvidíme až 17. decembra 2021, Avatara 3 dorazí 22. decembra 2023, Avatar 4 19. decembra 2025 a piaty diel 17. decembra 2027. Pre viac informácií klikaj sem.

Disney oznámilo premiéry ďalších 3 Star Wars filmov. Pokračovania Avatara sa opäť odkladajú
Zdroj: 20th Century Fox/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia